楼主:神采飞扬 - 

欢迎大家晒晒您的2014从化网友年会奖品!

天堂与地狱 发表于 2014-2-17 23:12 6 i2 S* Q7 m- ~2 Q  u
等我整好就通知你来罗呀!!
6 d# A4 M$ i: F1 I7 b+ H# I) Y5 T
哈哈,多谢多谢,到时收到货一定会拍照上传,祝生意兴隆
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
开心 发表于 2014-2-16 20:57 8 `, j( ?& l! v. q
笑乜鬼吖,一读到距地个号码,话中左十日辅导班体验卡,距地马上话我只杯好喽,哈哈,笑到我滴肚痛啊
! K! V3 N: Q; F. [- _4 g) q# U/ n
杯好笑D{:176:}
行行企企 发表于 2014-2-18 00:31
" G. \  ]. Y4 `; }杯好笑D
1 E3 s; E" |- T- a, g' I, }
你。。。你。。。。你。。。。。你点解当晚无出现,你一定杯都唔中{:185:}
开心 发表于 2014-2-18 00:32 / b" a1 i6 G, x. w1 ?: |* C
你。。。你。。。。你。。。。。你点解当晚无出现,你一定杯都唔中
3 G1 Q; Q3 B% Q$ i4 ^8 ~  H6 g
我8点几就饮到差唔多罗,干脆就返咗扯罗
行行企企 发表于 2014-2-18 00:34 . z7 @% `  d) Q  F
我8点几就饮到差唔多罗,干脆就返咗扯罗
; o' T% l  E1 k6 h" y5 o, S
呃左人滴,又话考虑下过去派利是{:176:}
开心 发表于 2014-2-18 00:40
. w4 i6 t( \2 @" M1 y' R. }呃左人滴,又话考虑下过去派利是

4 N0 u/ e5 C- M/ y咁系过唔到蛇,有乜办法
行行企企 发表于 2014-2-18 00:44
8 n# }1 _9 a# H; p4 `咁系过唔到蛇,有乜办法

( v  U, d$ I, c" S你唔好甘紧张蛇,我讲笑姐
开心 发表于 2014-2-18 00:55 # ?( \7 s( c' Q0 e& \/ ^
你唔好甘紧张蛇,我讲笑姐

2 ?. t* `, u! a* ], }, N8 T; S- Q& O  J我考认真哥
行行企企 发表于 2014-2-18 00:564 L( q, U- S% z
我考认真哥

s0 M* W5 A- _你冒甘认真,吓亲我
开心 发表于 2014-2-18 00:58 % `4 R" c1 N' Y
你冒甘认真,吓亲我
1 S4 }7 ?; d2 B
睇我咁和蔼,吓得衬尔罗
行行企企 发表于 2014-2-18 01:02/ E# e9 h( A/ v# @+ Y: ^) u1 e; N
睇我咁和蔼,吓得衬尔罗
9 }( i. O: {7 |
那是,如来佛祖甘
开心 发表于 2014-2-18 01:06
' ^8 d/ O( G: i* \% ?那是,如来佛祖甘

8 \- i5 v3 [) u* u' K7 l瞓啦,,,,咁多口水
我中左辅导作业十天,我想转俾玻璃!
{:153:}我中左张电影卷!!
求面膜的店名,地址,最好有电话。

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复