楼主:神采飞扬 - 

2014从化钓鱼人迎春垂钓&短片拍摄活动现场!

千秋一君 发表于 2014-1-7 15:32
3 m4 C- Y; b0 c. J1 C' \我D做细既边敢出声。

, M; }" |0 E2 r  Q* s! B& N. z{:176:}就系做细既先甘威水
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
茶茶 发表于 2014-1-8 15:43 1 [4 r9 y& ]7 u5 K$ n% h  b7 @
几时有次次呙..今次我记得啦..化灰都记得
! N5 G- t' o5 b: C! ]
要化灰先记得??{:176:}晕哦~~{:185:}
望天桐 发表于 2014-1-8 15:45
9 m9 W7 V" t# l! r/ ]) k要化灰先记得??晕哦~~
4 A; U1 s' z  n( s
{:106:}我唔系甘既意思啊...
$ @: X: P8 Y( R扭曲佐我讲既用意
茶茶 发表于 2014-1-8 15:49 7 J6 S8 B' T0 x
我唔系甘既意思啊...- j2 ~( O' u* o+ g' n& U$ v1 F0 e
扭曲佐我讲既用意
) R5 p$ a3 y8 G+ t. G! N8 b: e
无啊,我都系照字面理解咋{:176:}
望天桐 发表于 2014-1-8 15:50
5 U* D8 Y1 b5 E' A8 M无啊,我都系照字面理解咋

. m7 B9 Y) ?2 a  I4 i- ~{:106:}甘我文化低,表达差,,, R, i3 {7 G8 g# M2 }* ~
无见怪哇
茶茶 发表于 2014-1-8 15:45 - i6 u; ~4 y* y8 E6 E6 C' D. C4 ^
就系做细既先甘威水
" F: P1 e, ~( E" m: _+ j; t6 N
甘既咩?
快乐源自内心 发表于 2014-1-8 15:18 + F6 L! M! h: l! i
池哥,点解你无去

2 }1 G( V9 l0 H. t6 w! w个仔生日,陪他玩了一日{:104:}
明月风 发表于 2014-1-8 20:38
, k; X7 j; S; e6 @! X' n) y个仔生日,陪他玩了一日

# _3 Z1 y8 X* L4 ?6 ]6 G' v) M" g原来这样,可以教他钓鱼嘛
茶茶 发表于 2014-1-8 15:55 , ~2 o, x# z) f0 H, Z. o- |
甘我文化低,表达差,,* I! s' E+ h( \
无见怪哇
! P" R( z4 r5 }. R: l# j$ R& j7 j
{:185:}{:185:}
千秋一君 发表于 2014-1-8 18:02 - ~6 y8 ^7 z7 h8 r
甘既咩?
* x( K* M$ G3 d0 x/ m! I
系哥,,系既出来混呢.
茶茶 发表于 2014-1-8 15:43 7 l2 ?5 A+ g( x6 W* J
几时有次次呙..今次我记得啦..化灰都记得

7 L- l1 W5 x/ J{:106:}甘唔是咩??从旧年神坛年会至今真是好多次咯好磨!!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复