今日去解毒!

本帖最后由 阿平 于 2013-11-30 13:51 编辑 5 H' S# u+ h( D! o2 D; Z4 g; u

4 S; y* o2 x! D. B5 w) `* s0 T    今日难得有时间就去亲戚嘅鱼塘钓鱼,打算钓几十斤返来腊!只可惜俾啲小非非系度搞搞震!冇完成任务!由于系私家塘唔想用太好嘅料,玩玩手感为主!8H非杆{:176:}  2·5主线,1·2脚线,鱼霸A05过程漂!  以前用剩个三鱼鲮鱼料加大非,再加朋友用剩嘅冷冻赤尾青!加拉丝粉!

中鱼

中鱼
          IMG_20131123_155317.jpg (70.22 KB, 下载次数: 0, 售价: 20 金钱)   为我拍摄嘅小摄影家!{:173:} IMG_20131123_154506.jpg (112.9 KB, 下载次数: 0, 售价: 20 金钱) 在玩喜欢嘅狗狗! IMG_20131123_153225.jpg    中鱼! IMG_20131123_155113.jpg (83.81 KB, 下载次数: 0, 售价: 20 金钱)     够多咯!{:176:} IMG_20131123_155057.jpg (95.77 KB, 下载次数: 0, 售价: 20 金钱)        IMG_20131123_155109.jpg (76.77 KB, 下载次数: 0, 售价: 20 金钱)    应该有2·30斤! IMG_20131123_155141.jpg (109.41 KB, 下载次数: 0, 售价: 20 金钱)       成桶野!                                                          本人唔系几识搞电脑哩啲野!发图片好麻烦!{:170:}      大家就少睇啲啦!   系感先!/ F4 J- [' [1 q3 s8 O
本帖评分记录威望 金钱 贡献 收起 理由
ぷ開心^ō^伯 + 24 + 60 + 24 感谢分享^_^
麻贵凡 + 24 + 40 + 24 笑而不语!
凉风有信 + 24 + 40 + 24 感谢分享^_^
总评分: 威望 + 72  金钱 + 140  贡献 + 72 
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
趁冇人争!先坐下沙发!{:176:}
其他图片都体唔到{:183:}
20金币啊 {:186:}
睇唔到图片咩?
9 v1 W) ~! u( T% T自己唔识搞{:178:} 应该系免费睇嘅吧?
抗议啊平走私唔带埋{:96:}
死火罗,而家睇个帖都要比钱钱啊!!
凉风有信 发表于 2013-11-23 19:19
; p, m6 u- C2 d  W抗议啊平走私唔带埋
( N; t  A5 {7 d, B
同个女去探亲戚!{:182:}
高仔 发表于 2013-11-23 19:24 , w" }6 `4 }  [
死火罗,而家睇个帖都要比钱钱啊!!

0 m3 ^# C4 t, U+ Y0 F  [1 E赚钱拍野!{:176:}  全部睇唔到?
版主!管理员!可以帮我修改下份贴磨?自己唔识搞{:178:}    搞到大家话睇唔到图片!我又唔识修改!
凉风有信 发表于 2013-11-23 19:19 - a. m+ x- g9 e, t
抗议啊平走私唔带埋
) j+ V) |+ R" u7 {5 k7 e# b4 I
讲明走私,啊水带您咩{:179:}
万能的钱钱{:194:}
阿平 发表于 2013-11-23 19:35
/ G! U) @  _, ]8 i% h2 X4 m' I赚钱拍野!  全部睇唔到?
! c- [/ ?4 X# W! i& r6 n
反正我只可以睇到中鱼果张,其他人唔知呢!
边个带头搞埋呢D野?????睇个贴都要比钱{:99:}
俾钱我地咩???:lol

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复