楼主:ぷ開心^ō^伯 - 

甲拐,入来听下!

甲柺 发表于 2013-5-20 23:00
' Z+ Z7 A4 ^7 F! f0 r; Z难讲。。。系好耐好耐以前,有个池塘入面好多蝌蚪,有几只天鹅又好中意去果度玩,如果。。。
5 |' L: r# t7 P5 c# C2 u0 m  B
{:176:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
未被邀请的放下擅闯宝地……^o^
放下 发表于 2013-5-21 22:33
$ z% @4 q: H$ Z1 S* F7 m) }6 A未被邀请的放下擅闯宝地……^o^
2 k+ e5 h5 p( e, s1 ^9 o* I
呢首歌几啱甲拐架,所以专登送俾距,如果你改名做女甲拐我都会邀请你嘅!{:176:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-5-20 22:53
8 c# S% ~* K1 i# W5 O8 y* f一代仲系度揾紧天鹅,几时先有二代啊?
1 w6 F9 ]9 n1 G$ Y) q7 x
{:185:}就算肥都系一个肥天鹅啊嘛
1 d: Z0 t6 `3 _* N# ?
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-5-21 22:40 0 b+ L; I3 [9 T" F: U
呢首歌几啱甲拐架,所以专登送俾距,如果你改名做女甲拐我都会邀请你嘅!

- q& g! p2 v4 b& P$ U
. t& ]6 `- o& |% O7 Z( R再一次多谢阿伯咁有心!嚟,整份杂果冰润吓距先得~~& w3 Y) C6 e* [) d: f) G
  p  M0 r$ F' ^' N
( ]& T# z: M( C3 j5 a1 E( m
david-liu 发表于 2013-5-21 22:43
: V  s. C4 ]5 v* B! c! J1 {) M0 A就算肥都系一个肥天鹅啊嘛

& n# P# e' o0 W: |% J肥甲拐怕?{:185:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-5-21 22:59 / O) R: h9 M% Z+ n( g' e! c) d
肥甲拐怕?
6 i. G* d" u- z/ C
{:182:}
甲柺 发表于 2013-5-21 22:57
6 v$ J" A3 a2 C; f  F再一次多谢阿伯咁有心!嚟,整份杂果冰润吓距先得~~

1 B$ |4 F) @% [/ i: `又话减肥又话唔吃宵夜,真是hao婆守唔到寡!{:176:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-5-21 23:03 * t' m  q% A9 `  o( R6 x
又话减肥又话唔吃宵夜,真是hao婆守唔到寡!
1 Q! u* o/ V" \/ a7 T7 s4 i
放心啦,好有节制既;而且加埋首咁有动力既歌,包掂{:153:}
甲柺 发表于 2013-5-21 23:06 + ]9 ?0 `: V- u' E+ B# t# _
放心啦,好有节制既;而且加埋首咁有动力既歌,包掂

- \2 |2 d3 S, t6 c: V) Q甘首歌咪好似佳能保鲜纸甘:唔止包得,仲包妥包掂!{:176:}
甲柺 发表于 2013-5-21 22:57
9 N) [( t% C* b再一次多谢阿伯咁有心!嚟,整份杂果冰润吓距先得~~
5 i) Y: n- G1 g: G* ?' P- L
{:164:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-5-21 23:37
4 A( \7 H3 T$ r* F: ?甘首歌咪好似佳能保鲜纸甘:唔止包得,仲包妥包掂!

$ P5 a& _% p/ H$ \! j  K2 `. Z漏左一句:“广告话你够密实”。。。唔通阿伯都体验过?{:153:}{:153:}
甲柺 发表于 2013-5-21 23:51 6 z  y5 A0 x3 z8 m0 H
漏左一句:“广告话你够密实”。。。唔通阿伯都体验过?

0 x* t- q  Y6 z4 J就系唔够密实{:176:}
儿歌就教D细路沟女……有乜理由吾早熟哦……
藏镜人 发表于 2013-06-01 22:40:25
4 s  X# d2 j) U1 y5 H. H儿歌就教D细路沟女……有乜理由吾早熟哦……

) x; c. b2 i( |; ]9 w是罗,而家D儿歌都变质了!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复