甲拐,入来听下!

本帖最后由 ぷ開心^ō^伯 于 2013-5-20 19:18 编辑 , v5 [+ Q5 N! D) V( k* }
2 p% |  t  b3 o9 B: y+ p
7 x: B0 w, x% ^* j( f4 U8 C! v9 ~

儿歌-青蛙最伟大.mp3

1.84 MB, 下载次数: 48, 下载积分: 金钱 -1

青蛙最伟大

关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
8 ]+ X2 X0 _/ c" I! ]& s
真是有架!{:153:}
! u% K+ H2 J5 `; Y1 l呢个视频更搞笑:http://www.baidu.com/s?word=%E9%9D%92%E8%9B%99%E6%9C%80%E4%BC%9F%E5%A4%A7&tn=sitehao123&ie=utf-8
/ t1 U; t/ i( w) ]$ b# ^; }
青蛙唔系甲拐
令狐冲 发表于 2013-5-20 19:23 ; F! _* o7 L. F: Y( |6 F
青蛙唔系甲拐

7 a. u& c% U, k1 L# h. d: Z. C$ Y差唔多,系动物来讲是同一科,揾唔到更合适的歌了!{:166:}
{:188:}
{:176:}都几合适哦!
韵韵 发表于 2013-5-20 21:27
1 P: m8 C7 y" K5 h$ x8 E* S  b都几合适哦!

V8 w1 B, U8 C8 t简左好耐先简到呢首歌!{:176:}
超可爱!{:176:}
韵韵 发表于 2013-5-20 22:12
6 v6 C  C' t1 i" w6 ?超可爱!

) g8 q+ ?' _7 l{:166:}
0 C! C9 R0 _, B8 d9 A( |, d. X9 h( R2 {3 B8 H. F
阿伯真系。。。{:157:}/ I. _' W; `6 j, G. K# y+ q+ j
不过,呢只歌应该系我听过最动听既一首了{:103:}
6 q0 Y. |$ X; J5 j! y祝令千金系呢首歌既陪伴下健康+快乐成长,大个之后遇到第二代既青蛙王子!至于第一代...你懂的{:153:}
! U% b( A1 T: ^- s' ~
甲柺 发表于 2013-5-20 22:49
/ e5 Q6 M, D0 z+ E* y: N阿伯真系。。。
, [* o0 e6 j& f9 m不过,呢只歌应该系我听过最动听既一首了
# Z7 M- O0 t7 D8 _& [" _: |祝令千金系呢首歌既陪伴下健康+快 ...

. o$ D) K1 W4 C: h0 f' S一代仲系度揾紧天鹅,几时先有二代啊?{:183:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-5-20 22:53
, y: v* Z; p) U) V& ?* Y- `& p一代仲系度揾紧天鹅,几时先有二代啊?
8 u" P$ t  H4 f2 f$ ?
冒咁啦,换个积极既角度理解都得既蛇{:153:}
令狐冲 发表于 2013-5-20 19:23 ! Z6 R2 P; y: U9 p9 [2 v5 l7 @
青蛙唔系甲拐

2 H! F3 [2 l# [& C5 l6 v多谢明鉴!!确实唔系{:168:}
甲柺 发表于 2013-5-20 22:56 9 O$ x6 M5 h0 @0 L- m; Z. o) \" T
冒咁啦,换个积极既角度理解都得既蛇

6 o* s5 K/ h/ ~. b0 M2 V最积极的霖法:会唔会好多年前有个天鹅同你生左个蛋!{:176:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-5-20 22:57 $ V) ]( y* d2 u2 }5 `
最积极的霖法:会唔会好多年前有个天鹅同你生左个蛋!
( X; r+ Q' K2 w7 _
难讲。。。系好耐好耐以前,有个池塘入面好多蝌蚪,有几只天鹅又好中意去果度玩,如果。。。{:154:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复