楼主:神采飞扬~华哥 - 

我的自制活动钓椅

钜华美食 发表于 2013-4-10 21:57
( D7 ]$ g* ?8 {% r1 I4 J甘都得咩!冒晒料哇!考虑吓

) X: x! g3 c- \* k0 w买蛇,肯定好受欢迎
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
david-liu 发表于 2013-4-10 21:49 & k; j; v2 t" F. g# X: w$ [
你得既,下次过你度拿啦!
5 ^3 p$ ^) N9 [- O4 k$ ~
都冒买料返来,您刘版想抢劫咩{:195:}
快乐源自内心 发表于 2013-4-10 21:59 5 g0 ]. I  t5 D4 I$ l$ `. N. O7 y
买蛇,肯定好受欢迎

& ~1 O9 L2 `) {! Q甘味又要整多张{:188:}
钜华美食 发表于 2013-4-10 22:01 3 ?$ T/ I* N' D
甘味又要整多张

9 ]7 E% f* |3 A7 S4 G5 m# Y2 z3 {7 E唔是多一张,是多几张{:176:}
快乐源自内心 发表于 2013-4-10 22:03
- M- z1 t' M4 x唔是多一张,是多几张
6 H& y4 E- A4 S/ h, S
唔制!!!
& m+ ~1 [6 }" [7 b" t9 g+ D9 M8 `3 Y3 a- h

/ _. \3 r3 }/ |/ S5 i: C- i0 U# u* y冒人坐好羞!
钜华美食 发表于 2013-4-10 22:06
5 k, c' y9 b9 ?% ~8 q* C/ I唔制!!!

+ F' K% Q1 o. E! ^' W( T4 u{:153:}甘就送左俾我罗
快乐源自内心 发表于 2013-4-10 22:06
1 G# @2 z' p' Q0 M甘就送左俾我罗

; Y8 L: q7 _3 W2 e您都唔钓鱼!
钜华美食 发表于 2013-4-10 22:07   C4 V1 G  F( n$ J. c7 N- Z$ ^
您都唔钓鱼!

0 J& W1 z8 Z5 }& ?唔钓鱼都可以坐架
钜华美食 发表于 2013-4-10 22:07
& z$ \" }! m" d4 Z您都唔钓鱼!
3 Q- c0 u- F+ k. v0 |" R
或者多了张椅我会去钓呢{:78:}
快乐源自内心 发表于 2013-4-10 22:08
& E$ h' K4 P0 b2 G7 v& J唔钓鱼都可以坐架
6 B% I" Q9 f. M7 c) N$ S
唔钓鱼坐唔好睇哇!
快乐源自内心 发表于 2013-4-10 22:08
( \2 q: S# [3 G) g. ?7 U( c4 L$ S或者多了张椅我会去钓呢
* @& S( u% w! Q5 a& S8 Y
甘到时借比您坐吓先!应为好坐先帮您做张蛇!
钜华美食 发表于 2013-4-10 22:11
, l: K$ \0 A) U( T唔钓鱼坐唔好睇哇!
( v8 {. h3 L  G( x, V
我会想好几时坐的罗
钜华美食 发表于 2013-4-10 22:12
2 |8 S3 m, |/ t甘到时借比您坐吓先!应为好坐先帮您做张蛇!
9 i/ u7 u" r+ T7 S
{:153:}坐下顺便食烤鱼
快乐源自内心 发表于 2013-4-10 22:20 2 V3 f% O- R  V7 [1 l
坐下顺便食烤鱼
* H$ J, v1 j. g; j, M% K, o: L
甘过来蛇!顺便又做多单生意{:176:}
华哥厉害啊!!

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复