返回列表 发新帖
楼主:快乐源自内心 - 

多谢小小,感谢小小

快乐源自内心 发表于 2013-3-24 15:52
3 F; w0 V3 m+ f' M9 @唔好甘讲蛇

# g2 V! B, f- Z& C: Q6 @+ v. a乐乐:我种的百合花好靓哦!
9 \( Y7 B+ A" J0 f; Z7 k! p" p香水百合下个周日应该会开花咯{:173:}6 U( X8 b0 @- n: ^( K- B# H
白色的百合花已见到N多花蕾咯/ r8 r% L  l. ?6 K- f% x; n+ P7 N
2盆粉红的香水百合每棵均有6只花蕾{:104:}
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
天天天蓝 发表于 2013-3-24 16:03
. Q' ~' K; _# `2 t2 m  m乐乐:我种的百合花好靓哦!
. x$ |, Y* a( v  y  b$ p香水百合下个周日应该会开花咯
! w8 g3 Y% }, Q6 i& ~4 v. x白色的百合花已见到N多花蕾咯
9 ?, v) R; ]8 ?$ Q  ?
{:76:}你就好啦,到时分享一下图片哈
) L8 ^# Q; _! X! y2 F4 F" T我都好中意百合,特别是香水百合/ C5 E8 x9 M1 |5 F# \2 U6 z
上次我的种子都不知去向
快乐源自内心 发表于 2013-3-24 16:08
4 x  {# E" ]$ G+ v% h8 c你就好啦,到时分享一下图片哈) B  L. q; N' N3 ]4 n
我都好中意百合,特别是香水百合! q: X  z1 h- t6 b) u) c8 S  Y
上次我的种子都不知去向
6 h5 L- P7 [/ b; o% w+ N
甘就要怪你咯!
' n5 M/ x+ [+ J8 ^0 E1 U  ]0 b& _+ N系你自己唔去拿{:91:}
天天天蓝 发表于 2013-3-24 16:26 9 Q. j. w: e1 V5 k7 T8 J+ R- Q
甘就要怪你咯!$ Y5 F6 o4 U6 u  r  s( ~0 i6 B" {1 `
系你自己唔去拿

+ D+ E" |' ^* @0 R& L{:98:}都是自己唔好,每次都不记得问{:76:}如果生日的时候可以收到一束香水百合就好啦
  G" n6 F; H8 c
快乐源自内心 发表于 2013-3-24 16:49 : K/ v1 A6 J( U  }8 U5 [
都是自己唔好,每次都不记得问如果生日的时候可以收到一束香水百合就好啦

% S' ~4 \% r9 D  p
9 g7 `2 J2 N' J希望某人会睇到你既心愿啦!% k. w; J) y* j* S. r; H2 W
我今天送出了一支香水百合花比一位师姐
* [5 G" d+ l+ W1 w2 r我今年种的两盆香水百合花被狂风暴雨吹倒了{:91:}
. B5 F! N: i, X幸好其中的一盆已开始绽放咯{:104:}0 c, p* ^/ h# N; P
所以今天送出了一支3朵花蕾的香水百合花!4 |- J1 s4 s- g
赠人予花!手留余香哈........{:173:}
天天天蓝 发表于 2013-3-25 20:28 1 a2 u: x3 t( f8 i: K; c
希望某人会睇到你既心愿啦!
2 {5 L( |/ j- M9 f3 Y" k. o我今天送出了一支香水百合花比一位师姐
' K4 R: f0 Y; G% |3 i0 S4 [  [我今年种的两盆香水百合花被狂风 ...
6 p. T1 ?& i2 Y& x3 A
{:98:}以前收亲都是玫瑰{:76:}其实我是中意香水百合的{:154:}收到你送的花的人肯定好开心啦
快乐源自内心 发表于 2013-3-25 22:08 ' u% Y9 g" c: d5 }' ]$ z
以前收亲都是玫瑰其实我是中意香水百合的收到你送的花的人肯定好开心啦

U  H: J5 ]0 q+ n5 w4 r$ @哇!相亲都有玫瑰收甘好啊{:95:}+ V. [8 M+ W' n
要不,再相多几次咯{:153:}
天天天蓝 发表于 2013-3-26 19:25
& n8 p, W$ a. p, H2 [哇!相亲都有玫瑰收甘好啊
+ }  r( ]7 z) G: ~要不,再相多几次咯
$ A9 }- g# Y, J+ G8 N0 X
{:157:}姐,不要玩我好么?我是收亲,唔是相亲{:157:}
快乐源自内心 发表于 2013-3-26 21:12
+ l$ l# A# A2 E" K姐,不要玩我好么?我是收亲,唔是相亲
; K; u5 A* T( {  }  t6 f% S8 E# [
呵呵!!7 R8 v: j9 T# A0 `" M0 {2 _
唔好意思哈$ b8 v; }( I  \3 Q
仲以为系相亲有花收添{:176:}
天天天蓝 发表于 2013-3-27 19:18 8 J$ N4 ~1 F+ K  e) r4 @; D. t. q0 K6 o
呵呵!!' H! t- D; S" i& |$ h+ t* x
唔好意思哈/ ^  _) K6 f! i6 J
仲以为系相亲有花收添

6 b7 ~! K! Q0 A, f: o$ v0 ?8 D{:102:}唔紧要啦,是甘易送枝你种的香水百合就算啦,哈……
快乐源自内心 发表于 2013-3-27 21:36 - H9 Z& H* e( a4 }7 W& c: N
唔紧要啦,是甘易送枝你种的香水百合就算啦,哈……

" {9 N# y: d# p0 p  g
% ]2 W  o6 N, Q山长水远点送比你喔$ y7 H6 h5 O! J& D1 {) F( L
或者有机会再送粒种子比你咯{:174:}
天天天蓝 发表于 2013-3-28 19:00
. Y0 r! A0 D; k9 N' F山长水远点送比你喔
- g, k) P+ p/ o7 o% c1 y$ K/ V或者有机会再送粒种子比你咯
7 b; t: v2 x% i- m/ Z8 X4 g
{:153:}种子都好过无啦,哈哈,淘宝好多种子卖,唔知种得生么
快乐源自内心 发表于 2013-3-28 20:00 6 w: A! g. C) V# L7 o! l0 }0 k' Y& ~! d
种子都好过无啦,哈哈,淘宝好多种子卖,唔知种得生么

' i* }+ l* r/ r0 [甘肯定系无我地种出来既甘靓既啦{:153:}
天天天蓝 发表于 2013-3-29 19:40 6 Z1 ~( h7 Q% d7 W/ C1 c
甘肯定系无我地种出来既甘靓既啦
! x$ z: P- V2 g8 C
{:153:}甘又好事实

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复