点标签看更多好帖

Follow your dreams,follow your feeling

Do not let words affect you.
2 d- v$ }& w, o5 r# J9 P0 oDo not let other people stop you from doing what makes you happy." e: b8 Q5 v$ f
Follow your dreams,follow your feeling!
4 g1 g8 ~" W+ ]2 p不要受他人之言的负面影响。2 o4 v8 ?5 s6 W( r
不要因他人而断了做快乐事。" K% j1 M- A) d; ]9 K" v
紧跟你的梦想,追随你的感觉!/ v5 t/ n3 T  J$ K- b* F
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
Happy every day
7 _! @+ _. x# m5 ^# N7 x
多谢教训,我会记得的啦
好,听你的!
david-liu 发表于 2013-03-03 13:41:55 * v( n/ p3 W1 m% g; R! F! l
Happy every day
: ?' T9 A9 b5 Q8 c
happy every hour,every minute,even every second.
李清水 发表于 2013-03-03 18:44:32 0 m0 {4 g3 |2 H! D* J1 N- `) q
多谢教训,我会记得的啦
/ u/ x0 S2 J: M6 f* k  Y
水哥严重了,教训恐怕不适当吧:funk:
雨~无悔 发表于 2013-03-03 18:47:39
- @6 K6 L- _, Z5 |2 v: g- ^好,听你的!
+ O3 v0 t! k8 j' K
听,海苦的声音……也听听这首歌吧
sam1001 发表于 2013-03-03 19:11:47 ( M0 `5 ?' u$ N6 |
[quote]雨~无悔 发表于 2013-03-03 18:47:39 [url=forum.php?mod=redirect
/ L, k  i6 |. T3 c- k+ h
这首歌是“听海”吗?
sam1001 发表于 2013-03-03 19:11:47 ) ~* [8 h( K3 S2 {: j& K: h. l3 I" }
[quote]雨~无悔 发表于 2013-03-03 18:47:39 [url=forum.php?mod=redirect
$ Q2 n: h- c  _$ c
过了听海的年纪了,现在听---爱我你就亲亲我,爱我你就抱抱我,爱我你就陪陪我...--
no dream  and no hope
3 v3 R1 Y% Q* Vi don't know what i shell do next  minute !5 m+ z% Y! U+ Y$ M
maybe i need one girl that do all my best for her4 b  T( d" n' p
maybe i need a busy job that i will forget all the unhappy thing/ l9 b8 D0 |4 l; K- O( N! q/ N  {
maybe i need a sweet dream that when i wake,i will catch the hope9 ]9 f/ a) p7 _$ p1 v4 b" I7 ]
maybe…
" b+ x2 n1 v( i. z' ubut i only a small small old boy,now i only need从化米酒
雨~无悔 发表于 2013-3-3 22:53
& L2 s, L; E* _4 n: r! \过了听海的年纪了,现在听---爱我你就亲亲我,爱我你就抱抱我,爱我你就陪陪我...--
% A8 u$ a, G* e: @( N
{:95:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-3-3 20:02 # U6 b2 V$ q, g3 l! X- Q9 D3 @$ f6 v
这首歌是“听海”吗?
& x( _  [/ s% N: L( z
{:166:}
哈卜 发表于 2013-3-4 01:03   n/ A  e) t- y* i
no dream  and no hope
  y" {  d* N8 ?; si don't know what i shell do next  minute !* h* I6 \8 p; L. ]
maybe i need one girl that do a ...
( n  \+ v9 p/ K' G
{:163:}just do it! you can make it

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复