倾 城 【本人演绎】

倾城【一人分饰两角】
, N* m6 A7 I: u0 t$ T; k$ K$ W4 _: a& _4 Z! _' h) `* J
最近很喜欢这首歌,可能跟最近的心境有关。
8 V; f( s6 V8 B) o2 n# H, }! w
1 e) [% c, j  J& _8 T% S' k. T* V7 ]5 x  z; k6 x
本帖评分记录威望 金钱 贡献 收起 理由
慧在咫尺 + 40 + 40 + 40 曾为饮哥。希望可以点唱一首陈奕迅嘅《好久.
总评分: 威望 + 40  金钱 + 40  贡献 + 40 
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
{:151:}
慧在咫尺 发表于 2012-12-9 18:45

6 P8 A5 x; q* u* Z% o2 `/ {想睡觉啦?{:176:}
Mr.゛羅 发表于 2012-12-9 18:59
" m/ Y  O, j8 Z4 e想睡觉啦?
/ m( }. h3 W+ Q' S$ n4 s) K2 Y
系准备瞓
慧在咫尺 发表于 2012-12-9 22:59
9 ?  T. _. Q& |" F系准备瞓
8 ~# {& j2 u7 l
我 以为,听呢歌 听到想训
Mr.゛羅 发表于 2012-12-9 23:35 4 Q: Q8 A) v9 J- z# G* S
我 以为,听呢歌 听到想训

& ^/ U! R1 ?/ s% L5 H% N! m以前好中意啦
慧在咫尺 发表于 2012-12-9 23:36 3 r% E9 H7 m7 w5 F$ A% I
以前好中意啦
# v7 R4 T; ~: R, t
以前好中意啦+ w# ~6 o- g, s& \" N9 H* @
???
呢首歌好劲啊,唱得好有感情,楼主唱的时候有无眼睛湿润的感觉??
Mr.゛羅 发表于 2012-12-9 23:54 , u, l$ H' h6 T3 P" e  B
以前好中意啦: h, A7 X( t% Y+ J, i
???

# ]& ]8 J' y& Y% q1 f9 L& F3 z2 x以前好中意哩首歌
慧在咫尺 发表于 2012-12-10 00:01
2 d6 I4 k. E2 h2 C; y$ l% X. q' N以前好中意哩首歌

. a+ ^: w1 I5 U: K以前?呢首系新歌黎架··
caohhh 发表于 2012-12-10 00:01 & J( N$ \: d# H/ b& m
呢首歌好劲啊,唱得好有感情,楼主唱的时候有无眼睛湿润的感觉??

" y# s% z& R$ z$ I7 u{:166:}甘都俾你 估到
Mr.゛羅 发表于 2012-12-10 09:36 $ {' P/ i0 V/ J! w7 a+ S7 X
以前?呢首系新歌黎架··

3 J" F1 Z9 Y$ [' N% v- `7 J8 S& `: C) X$ o( t0 X9 P" n& a
梗唔系啦,我好耐之前就听过了。好似系两年前
慧在咫尺 发表于 2012-12-10 09:42
3 G0 X1 f4 B0 Z! J梗唔系啦,我好耐之前就听过了。好似系两年前
5 q# K4 h$ |2 Z" f; m2 m
我唱呢首系 【陈奕迅】的,,而倾城呢歌,有好多人唱过,你可能 听错了
Mr.゛羅 发表于 2012-12-10 09:51 ) U0 r( w% }( |  g
我唱呢首系 【陈奕迅】的,,而倾城呢歌,有好多人唱过,你可能 听错了
1 C' U' S( U. z# Z' W# B
我听嘅唔系陈奕迅嘅。。。。。。。。。。。。点歌哇!得唔得?《好久不见》都系陈奕迅嘅
慧在咫尺 发表于 2012-12-10 09:53 6 a! M# z2 I' l, s/ S" T
我听嘅唔系陈奕迅嘅。。。。。。。。。。。。点歌哇!得唔得?《好久不见》都系陈奕迅嘅
. R" |% S* u: C1 w( j' _$ Q, @7 R
{:162:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复