楼主:乐虫 - 

吉他弹唱《爱我别走》

快乐源自内心 发表于 2012-12-8 12:00 0 v& O- q' H7 i8 z; p2 R+ ]
到时乐虫,开心伯和哈卜来个吉他表演

. m" k+ n' M5 e. G4 [- x' P{:184:}我系台下充当拉拉队
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
慧在咫尺 发表于 2012-12-8 16:54 0 _% R2 S9 }0 {! c5 p6 Q, Z) P$ q
我系台下充当拉拉队

+ T8 f5 o7 o" M同你一齐啦啦
快乐源自内心 发表于 2012-12-9 08:14
* u) {  w0 E* s* ^同你一齐啦啦
$ u4 X8 a1 Q* a! }0 ~# K
源源,我冇啦啦队经验喔。
慧在咫尺 发表于 2012-12-9 09:05
/ F+ l; m. \6 _源源,我冇啦啦队经验喔。

% ^* ?7 B$ l1 l/ t啦啦不用经验的
快乐源自内心 发表于 2012-12-9 09:14 : y% J0 Q# j6 {% P
啦啦不用经验的

& V3 g( k6 w3 l" Y" e& X# Z唔识跳舞。。
慧在咫尺 发表于 2012-12-9 09:22 ; k* c7 b. i! i0 q
唔识跳舞。。

6 c$ W0 G/ w. e$ n5 w{:159:}要跳舞的咩?
快乐源自内心 发表于 2012-12-9 09:24 ' x6 k4 E: A8 q1 l
要跳舞的咩?

0 F2 s1 }0 P) I6 K睇NBA果D啦啦队要出场SHOW~~唔知我哋嘅要唔要?
{:163:}精彩、精彩。
慧在咫尺 发表于 2012-12-9 09:26 & F" H* r* `! c: ?* h! B+ E" r6 G
睇NBA果D啦啦队要出场SHOW~~唔知我哋嘅要唔要?

' F4 o9 ~  o; a: XNBA要,飞扬唔使怕
快乐源自内心 发表于 2012-12-10 09:25 : t5 j% f) ?8 L  N
NBA要,飞扬唔使怕

' n$ f% Q1 m3 |: w" t. L% f飞扬要做大佢就要噶啦。。
慧在咫尺 发表于 2012-12-10 09:46
7 m* r* J& E' `+ y# R飞扬要做大佢就要噶啦。。
- H# ~' a4 C$ x% W4 I
{:176:}甘我精神上支持你
快乐源自内心 发表于 2012-12-10 09:48 ! @3 k. r5 Y; v8 ^9 F
甘我精神上支持你

% z* _+ m. b5 q/ @. D8 q0 z. w& r{:102:}你系要支持心自
慧在咫尺 发表于 2012-12-10 09:51 ; R1 ]4 Q4 d3 J3 w5 \1 n$ ?
你系要支持心自
. \, K2 y; v4 E9 z/ n7 Q
一样甘支持距同你一齐跳啦啦舞
快乐源自内心 发表于 2012-12-10 10:36 % F; {/ l2 }) B  g/ H
一样甘支持距同你一齐跳啦啦舞

) j( Y% j$ x" L5 v& N- E7 E4 H{:98:}我唔识跳舞
慧在咫尺 发表于 2012-12-10 10:58 # u" a: X3 Q7 ?2 K1 s  B/ ~7 R3 k
我唔识跳舞

7 g$ g$ O' J" x+ Y% Z) k{:190:}我都唔识

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复