点标签看更多好帖

飞扬星空伴你飞扬31--最爱是谁

! ~# }& e& j; i. n) _; O8 e
" r+ p& U8 o" O            
3 ?3 H# G5 G0 p
   数日未见,增添既没有一分既思念,或者增添更多既系一份陌生,一餐饭落黎未有一句既交流,就如形同陌路人,可能咁就系最熟悉既陌生人吧,一直既努力唔会期望太多既惊奇同意外,只系希望有一句温情既问候。( z9 d8 ]- `( z+ D$ ?' P
    今期既飞扬星空伴你飞扬打破左以往既开场白,因为想将尼首歌送俾你!--最爱是你7 X- o) q! w3 }
" m4 v  J5 [$ f( l
, C2 d$ ~4 s, h
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!

% C, f! k; D( e% [! Q
哈哈半夜吃黄瓜唔知头定尾哇{:176:}
多情自古空余恨,后边个句就免了3 f; R: B( P7 U& @, N4 p
一听到华仔把声,我就感动了
慧在咫尺 发表于 2012-11-5 09:16 5 @+ E0 R+ k+ G' J3 X2 v
一听到华仔把声,我就感动了
# ?7 m, L. S% ?. S% W8 i0 X9 ]5 m
听到我把声唔知你系味都会感动呢{:153:}
david-liu 发表于 2012-11-5 09:49
7 N8 l2 y5 O: I  ]$ x+ d6 W听到我把声唔知你系味都会感动呢
- z* L: W. X; S) f* X2 S4 G
肯定会啦,点会少得刘老板你啊
慧在咫尺 发表于 2012-11-5 09:55
$ k, ~0 q  H4 p$ `6 Z! t% w肯定会啦,点会少得刘老板你啊

' N$ a: ]! ^) J- A  X+ [哈哈,因为我同距都姓刘咩?{:176:}
钓鱼仔 发表于 2012-11-5 07:40
6 _, H/ c  C% _5 y' T' }3 o多情自古空余恨,后边个句就免了
- ^" e0 N5 h$ Y& D% T) ]
此恨绵绵无绝期
david-liu 发表于 2012-11-5 10:16 6 O; K, H" r9 l, f/ [
哈哈,因为我同距都姓刘咩?
7 n6 ~2 @5 A6 M  [- D5 J& C  J
唔系。对你好有兴趣LOOK
慧在咫尺 发表于 2012-11-5 15:19 / B( G% I; n4 V$ w
唔系。对你好有兴趣LOOK
  ~9 [. W5 n  @5 r
{:153:}凡人一个
是吾是送俾我的?+ R( F$ T5 E8 K
太感谢了^ω^8 d7 j2 d9 a, d
哈哈……
放下 发表于 2012-11-5 16:04
. r/ P9 p- c% q! n1 O是吾是送俾我的?. E9 O0 \/ m/ q4 d+ F# s; [
太感谢了^ω^
' k* ^  R, y  D哈哈……

! A1 O; [) ?+ Q% s8 H明知故问
最爱是谁?- I5 ~1 [; A8 i4 P5 |  T3 X
好似呢D野,系一个动态的事情
david-liu 发表于 2012-11-5 15:25
  {% i9 r9 _  w& K/ @6 ?凡人一个

7 D* |" N  @! y& s7 b{:179:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复