我想同你训

本帖最后由 小小凝希 于 2012-6-28 15:22 编辑 / |& B7 n+ w$ o$ u$ c/ ?& R% Z; Q; W

( @6 W6 E$ m% n$ o) b) ^甘夜仲唔训?{:159:}( Z/ U4 ~& z$ U. f9 r1 f- n+ \
我训唔着,我想同你训!{:160:}/ r4 n( h+ A, d* }$ f$ V
你都未同我训过,点解今晚想同我训的?{:159:}
/ t) f/ O& c9 H/ Y% l' e" k有啊,你有同我训过的,个日中午你未同我训罗!{:188:}
! J  Z2 G" h9 ~8 P是咩?唔得啵,我感冒啊!{:193:}% b* c! W: C7 m8 A$ x5 J
我无感冒啊!{:183:}
1 [, t7 r- A# n$ U* S( Y4 j我是话我感冒会传染给你的。{:190:}% r; O6 f) L! g
传染是咩来的?{:183:}
+ q3 g, j% {9 p/ w传染,就是我感冒,如果你同我训,你都会感冒罗!{:191:}
$ U7 Z# O, O) W5 |" B3 m2 N# A! a我先唔惊,你给啖中药我饮就得啦!{:183:}
- d( Z3 f* d) ~4 V都是唔得,你的臭猪脚会踢我的!{:102:}1 s" A) q) U% o8 Y6 ]
唔臭的,唔信你闻下!{:153:}
- T% X& Q4 _$ C; N% K唔,好臭啊!{:104:}3 l; x8 I0 Y0 t. l0 I
边度臭者,好香的!我想同你训啊!{:98:}3 y9 D$ m0 x8 C' \5 a0 D) D
我关电脑去训啦,你训得着未?{:172:}: B7 T$ e) F" N7 o0 S2 |
我去同妈咪训,唔同你训,拿,给只臭脚你闻下啦,傻猪阿DU,哼!{:195:}: U7 K7 e! t& P+ x1 @# G
6 I& ^' X: b, u* t0 Z
本帖评分记录威望 金钱 贡献 收起 理由
多少啊多少 + 40 + 40 + 40 赞一个!
总评分: 威望 + 40  金钱 + 40  贡献 + 40 
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
太贵了。不值得{:98:}
{:151:}
你自己训先,吾{:195:}吏等我
依家仲训,系时候搏杀了{:176:}
呵呵。。太逗了。。
玻璃 发表于 2012-6-26 08:32 * J6 @% Q6 Y9 z6 h
太贵了。不值得

3 L; R  q' D& Y/ w$ A$ }+ Z! i{:179:}
李清水 发表于 2012-6-26 09:13 * B' V, y" `$ ~
你自己训先,吾吏等我
* U" e9 W. ?. I0 q( \# N
{:185:}
多少啊多少 发表于 2012-6-26 10:45 6 |, v4 F( G& N4 O0 e$ M8 c* n7 R5 s
呵呵。。太逗了。。
5 U+ F8 M- m+ `$ m6 Y+ K
呵呵!距想玩电脑先甘讲的!
小小凝希 发表于 2012-6-26 13:55
& `1 F" ~+ ?. w: y呵呵!距想玩电脑先甘讲的!
- y7 c( Z# Z3 c6 X  W
又系甘钟意玩电脑?同我家宝宝一样。。
多少啊多少 发表于 2012-6-26 14:14 / ^9 }! D/ ]4 E* |: B
又系甘钟意玩电脑?同我家宝宝一样。。

_; r+ n9 }3 W) x! C9 G唔系钟意,是距刚好看到我响度玩,距又想玩,距最钟意砣螺!
小小凝希 发表于 2012-6-26 14:16 # e' X3 {/ s2 B% k# r8 ]
唔系钟意,是距刚好看到我响度玩,距又想玩,距最钟意砣螺!
% z  z2 Y- A8 H  Z1 B% T) `
哦。明解。。我只宝宝都系甘样既。
多少啊多少 发表于 2012-6-26 14:19
7 O  v9 K1 }& k. r6 X# W8 ^& \* H$ k0 n哦。明解。。我只宝宝都系甘样既。
5 @4 X# y6 O( [) h
{:176:}
{:102:}
50个大洋,坚决唔俾~~{:176:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复