楼主:精靈 - 

6.16从化钓鱼人俱乐部与鱼乐轩渔具钓技交流!

好活动!
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
陈平 发表于 2012-6-18 07:11   f1 k% O0 r* n
人地话你好偏心喔,70%都系波仔既相

8 Q. A* t& S5 U& b9 i( k6 V 我都觉啊,我先得一两张,有张仲要补上去的!{:176:}
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-6-18 15:48 9 V+ w7 G1 S3 F# j6 f
我都觉啊,我先得一两张,有张仲要补上去的!
! T* {3 \* J3 d" _- D
咁咁咁  你地问桐哥啦   桐哥快解释
saman 发表于 2012-6-18 10:06
+ V3 t9 e' m1 v! l' u好活动!

5 K: q3 r6 [7 K叫食饭都唔来!!
精靈 发表于 2012-6-18 15:55
* e/ s$ A7 a* h1 u6 y3 z咁咁咁  你地问桐哥啦   桐哥快解释
1 K5 ]7 j9 ~6 s+ p
呵呵,果D叫写真啊,唔系叫相,系啊,精灵,我影的果几张呢,你做咩唔发上来啊??净系发你影果D,快D补翻啊,唔系又话你偏心啊!!{:185:}
caohhh 发表于 2012-6-19 19:19 4 T( K4 i! P4 S
呵呵,果D叫写真啊,唔系叫相,系啊,精灵,我影的果几张呢,你做咩唔发上来啊??净系发你影果D,快D补翻 ...
  _5 F6 l9 I1 w! v9 H) A" w
你有同精灵影相咩?我唔知的?唔好净是将别人的相放上来,也要将自己的相放上来啊,没睇过精灵上镜的样添,严重要求上传!
唔小心格式化左了
精靈 发表于 2012-6-20 10:46 8 f! H  J. h& N% g$ j# l# x, L* g$ y
唔小心格式化左了

- i5 k# }; A; d4 Q' f8 s讲大话,我影的,你舍得磨?{:165:}
9 i/ z8 U3 m, s8 @% g2 c9 k
精靈 发表于 2012-6-20 10:46 : ^9 k) J% r5 O0 k( p+ F) d
唔小心格式化左了

, f- T' D* \' _% @1 J& b- ?  v* l' |' |
讲大话,甘多唔格,就格过几张?舍得磨?{:176:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复