楼主:小小凝希 - 

啊哈,距又来了!

小小凝希 发表于 2012-6-14 21:51
7 r" ^/ x# j% C/ @你又咬字唔准?

) P. m) a" m/ p4 V# T  T0 `{:106:}满足下你心愿啦
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
sam1001 发表于 2012-6-14 22:01 , G7 y5 R  _% o9 \5 V% c3 b
满足下你心愿啦
4 z$ ]+ y3 j# X. H% A% N) m
{:173:}
路过。。。。。。。。。。。
小小凝希 发表于 2012-6-14 22:09

2 n# _6 V0 L* I$ H5 J8 L; j你今晚甘开心,派D分蛇{:153:}
李清水 发表于 2012-6-14 22:14 1 [5 I9 a* {. c4 S
路过。。。。。。。。。。。
3 R/ m0 h" d4 {: K
加D币币先走啦!
sam1001 发表于 2012-6-14 22:26 3 N% c% Y1 I  h! ~' W3 V- J
你今晚甘开心,派D分蛇

$ T7 l2 Z) E7 v( A你给我?我师父话我唔准败家的!{:153:}
本帖评分记录金钱 收起 理由
sam1001 + 40 你懂的
{:176:}
sam1001 + 40 木习习好邪恶的笑!
小小凝希 发表于 2012-6-14 22:28 6 g. G5 \0 X( c+ @% _
加D币币先走啦!
; t0 P( o" Q4 F- X
0 X6 {% O) G9 q. g: K4 l
。。。。。。。。。。
sam1001 + 40 高利贷方分。。。
小小凝希 发表于 2012-6-14 22:29
9 Y  `0 v/ ]$ r+ \" f你给我?我师父话我唔准败家的!
) v- R9 ?& t" O0 X% F0 O4 m
{:166:}
李清水 发表于 2012-6-14 22:37
9 W+ |& M6 l. I1 Z。。。。。。。。。。
0 Z$ Z' U7 b/ D2 P4 L5 f' p6 b
{:185:}
小小凝希 发表于 2012-6-14 22:38

k. L$ n0 X6 Y  ]: h, ^0 g0 |
+ ?; _5 ]; `1 I. b6 Y# \听讲你度最高回报的,我存左10分落你度,你一个钟后比翻1000000分比我{:166:}{:166:}{:166:}
sam1001 发表于 2012-6-14 22:43 0 P/ q/ M8 k" x8 \, c' t
听讲你度最高回报的,我存左10分落你度,你一个钟后比翻1000000分比我
; \6 y2 t1 E$ x3 h- R7 g
边个话你知的,我去打锅距
你师父话的,打定唔打?{:104:}
sam1001 发表于 2012-6-14 22:53
  E4 T0 Q2 U" d( U, @你师父话的,打定唔打?
* K2 n1 f9 e1 M1 V' K: z  Q. F
唔打,因为距唔会甘样讲的,想挑拨,门都没有!
小小凝希 发表于 2012-6-14 22:55
4 {% _0 e4 A: h5 R4 t$ O唔打,因为距唔会甘样讲的,想挑拨,门都没有!
- w: @/ i0 |+ ]& ^5 C6 H
又怕收到新徒弟呢

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复