点标签看更多好帖

学生妹,我真是想帮你埋单的!

发觉自己好耐好耐都没吃过面包做早餐,今朝唔知发么神经,经过面包屋,就好想吃面包。跟住一个学生妹的尾巴入左去,一路响距后面左拣右拣,一个不经意的抬头,见到距将一个包塞入去距咩响前边的果个书包度,都唔知自己当时点解会好细声甘同距讲:你没带银包啊,我同你给啦!距快手拉番个包出来,急急脚甘行出左面包屋。到左哩一该为止,我都情愿相信,距真是唔记得带银包的!7 C' q, P& Z7 p, b
本帖评分记录威望 金钱 贡献 收起 理由
多少啊多少 + 40 + 40 + 40 很给力!
总评分: 威望 + 40  金钱 + 40  贡献 + 40 
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
佢惊。。。呵呵。。。! F- L0 C' Q0 h9 t2 n( y) \
社会病咗,造成嘅。。。哎
徒弟做得好!唉~~~~~~唔识讲咯,俾人捉住就话压力大果类,乜嘢世界!
不过你既标题好吸引人眼球啊!
心酸   无教育好
仲有得救,最起码距识得走,如果距要你帮距比钱,甘就好悲痛啦。
david-liu 发表于 2012-6-10 22:57
& g/ o$ w5 J3 R, N徒弟做得好!唉~~~~~~唔识讲咯,俾人捉住就话压力大果类,乜嘢世界!
% }" ]* o& S7 H5 ^$ H
距仲好细个的,如果真是有甘的回事,我觉得好心酸罗!{:180:}
多少啊多少 发表于 2012-6-10 23:03
# d7 d1 _# R# e$ E5 w5 \仲有得救,最起码距识得走,如果距要你帮距比钱,甘就好悲痛啦。
! p- P) ?+ q8 O) d) ~
如果距真是要我帮距比,我反而觉得距真是唔小心的!
david-liu 发表于 2012-6-10 22:58 $ T+ `. T7 c4 N. g
不过你既标题好吸引人眼球啊!
9 G0 a3 n' g0 P& C( X0 [
都唔知是未放响哩个板块的?
小小凝希 发表于 2012-6-10 23:09 $ p% m# x: B$ r, [/ n: h

- l- H( J" B2 L# F放呢个版吾错啊。。教育问题为主。。
精靈 发表于 2012-6-10 23:00 5 Z- `. R! |, X4 M5 H9 u
心酸   无教育好

1 x# B4 n  |- ^! u我情愿距今日是个失晕鱼!
小小凝希 发表于 2012-6-10 23:09 , ^; \& u( B# B  e

F; U1 m; |  l" a/ R; w6 ?) L& ~6 g抑都可以放在谈天说地
多少啊多少 发表于 2012-6-10 23:13
6 F6 `% V4 {8 M( Y+ T2 H2 f放呢个版吾错啊。。教育问题为主。。

8 D+ k+ }+ j8 B, @我都是甘稔的,
david-liu 发表于 2012-6-10 23:14 7 J* K. i. f+ U; P
抑都可以放在谈天说地

. c# }. l" j8 S' L9 I6 i% M7 e3 y4 S' \% x, z7 V1 w
我个人认为放哩度同心灵港湾会好D罗
小小凝希 发表于 2012-6-10 23:22
1 k! a$ T0 K7 W/ G3 S0 O我个人认为放哩度同心灵港湾会好D罗

5 [% @$ m6 D3 r2 f' y2 A嗯。。我觉得亲亲宝贝版,应该改下名字以更大的兼容其他内容。

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复