返回列表 发新帖
楼主:Nicole木习习 - 

摩羯座和十二星座的关系,自己看着办吧哈

风中汉子 发表于 2012-6-6 23:32 2 k' a  {$ c- ~% A
妒忌心人人都怕有噶
: e7 I. ~8 K( E6 A2 B0 \" c# x! e
妒忌得多。。。, |! y8 T  }! j& A1 C; s
会癫噶。。。
: @: F9 f: e$ i% I% q/ h0 A) S
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
Nicole木习习 发表于 2012-6-6 23:34 ; Q7 A0 ~9 P, B1 W
妒忌得多。。。
& @6 u: c5 ]; o0 x4 [7 `% a会癫噶。。。

s& I+ P4 o4 b3 W4 ?甘又唔会,我自我调节能力好强既
风中汉子 发表于 2012-6-6 23:35
# f" U; a0 Y! T甘又唔会,我自我调节能力好强既
6 F+ e/ F7 B/ t% X, s6 c- K! n
天蝎定巨蟹啊你?
巨蟹 咯
Nicole木习习 发表于 2012-6-6 23:37 ) I: \- f; M3 j' u) E4 |% M- ~
天蝎定巨蟹啊你?
6 f# x4 @. |$ a
巨蟹男来噶
风中汉子 发表于 2012-6-6 23:37
8 M. T- r4 m0 Z2 C巨蟹 咯
' e! y) p9 y, A& _7 O2 h
{:195:}
Nicole木习习 发表于 2012-6-6 23:38
& C& E; U: U( d, H
咩啊?7 S! v5 |, h8 v+ L$ o+ ?, j! p; a, G2 b
风中汉子 发表于 2012-6-6 23:39 . o+ q) H$ G$ U# @2 Q; U
咩啊?
  B) E( F8 V/ }/ J/ |# x
无。。。2 }* T4 ~. f/ q" r. _) B7 L
呵呵。。。巨蟹男好嘅,顾家。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-6 23:41 / y: ^2 t/ c% g5 ^$ v
无。。。
: B' B+ O" r$ s" G% v7 W3 _% Y呵呵。。。巨蟹男好嘅,顾家。。。

0 @$ }: ~+ ?* z, Z/ x; W系咯,我都觉得我会以家庭为主既,从细就系甘啦,牺牲自我,成全家人{:153:}
风中汉子 发表于 2012-6-6 23:42 ; {. I0 F/ U1 j* g
系咯,我都觉得我会以家庭为主既,从细就系甘啦,牺牲自我,成全家人

! j+ S( p1 v5 b6 z2 c+ u; y任何事都唔好过。。。7 W# k1 G  B% C
过咗就唔好噶了
Nicole木习习 发表于 2012-6-6 23:43 ' l- @# o: D" M  }4 s3 o2 Q' h
任何事都唔好过。。。
: H3 A0 g5 c1 J7 j' _  l& V( X( `过咗就唔好噶了

" k& I/ s9 R8 f: g+ Z好深含义,我D甘蠢既人唔明
9 u/ D% z; _6 A7 T$ x; w/ r5 r4 s
风中汉子 发表于 2012-6-6 23:44
! {" y, y% F6 T8 o: d好深含义,我D甘蠢既人唔明
9 g) Z0 ^$ e) m, Z% B0 l
咁。。。算啦。。呵呵。。。
Nicole木习习 发表于 2012-6-6 23:46 0 ^+ d2 X* E+ T6 R! T5 d
咁。。。算啦。。呵呵。。。
" l2 o" @- D9 i" ^! G, A
{:100:}
风中汉子 发表于 2012-6-6 23:46
  |" }) X. \$ X* c* k4 P8 N4 g
{:193:}{:194:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复