楼主:精靈 - 

兄弟聚一聚 干杯痛痛快

精靈 发表于 2012-6-3 01:19 ' N% A6 {2 D9 K7 J, e
搽干净嘴角的菜油/ y" `: `5 _' i# T' u$ N  a
带着搽不掉嘴角的笑容% d: ~# T8 O( B5 r
抱着吃饱饱的肚子

$ ?# C" D; I0 U, \# M9 z一早知道精灵MM摄影好,原来文采都甘好的,厉害!!
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-6-4 00:58 8 ]+ }- E# o+ F8 B  Q/ i5 q
偷影?技术可以,不过个模特就差少少!可唔可心保留追究法律的权利啊?

3 x# W: t1 a% u* C% }唔保留得,有版权,哈哈
zhucanjian 发表于 2012-6-3 01:56 0 a; w. f9 M6 B! F1 k7 l( x* i
闹下J桐少先得。
" }8 G- u! P* O8 K5 v
{:183:}无蛇,我地今次系小圈子聚会哇,下次先啦。。。4 s4 k6 s; y7 O5 T5 r4 E
caohhh 发表于 2012-6-4 01:00 9 \6 s6 j, C' Y3 R- ]) [  p" J. D
一早知道精灵MM摄影好,原来文采都甘好的,厉害!!

8 T, w# }  }1 k# M+ _( r吹水叻姐
小贝 发表于 2012-6-3 04:08 8 n" u, G9 E/ I" a
从化渔版吐精英,
+ @, Z0 j, R" i钓来渔获唤客尝.5 J. E* K8 A5 @( G& R
还望数斟不复醉,

! r0 F; R/ H' G9 q' I) u' x% g5 [哇,看来神采真系卧虎藏龙啊{:163:}
陈平 发表于 2012-6-3 11:27 " k( M8 S+ F2 k, @+ l* l! ]
点解唔叫我啊?

! D; U5 ^/ g) g" \6 F& ~- d今次匆忙左少少,招呼不到,下次一定叫你!
& o" Q: K/ M1 E: J
爲伱着迷 发表于 2012-6-3 17:28
' X, x' D' A7 |6 F! m( N5 ~" I  d, U有机会叫上我可以磨呢
( N' K: k8 W+ f5 \
绝对可以啊,只要你赏脸
. n7 k/ ~! a* c3 R/ d5 O: F4 v
精靈 发表于 2012-6-4 01:00
7 H" L' H; l/ N. V. H  U, Q唔保留得,有版权,哈哈

. E/ h& E: _0 e# f+ Z" U* y0 L$ f4 w甘算啦!你话事!{:176:}
精靈 发表于 2012-6-3 18:45 + m% y$ e" ]. E# D/ U
仲有桐哥一餐  如果桃子亲自落厨就好咯
& P  v3 T- L7 {- T
乜你甘架,D鱼都未消化完!!
精靈 发表于 2012-6-4 01:03
& h8 D, O- v# r. L& }吹水叻姐
3 b& _% D) k+ g( g) y
唔系挂,你净系吹水都可以吹到甘高水准??甘我真系要五体投床咯(因试过投地好痛既){:153:}
小贝 发表于 2012-6-3 04:08
7 D0 v, @$ q3 x0 q/ f% g. l. C从化渔版吐精英,) {, h7 I; T8 ]: o( d4 a; V* G
钓来渔获唤客尝.
# g# F6 U6 {  \  I: N! D还望数斟不复醉,
& @( D# V4 ?$ u$ H0 l
小贝作诗唔错哦,放心,钓鱼人唔会忘记鱼杆的!{:176:}
caohhh 发表于 2012-6-4 01:02
! s! x. H% A) _% Y无蛇,我地今次系小圈子聚会哇,下次先啦。。。
5 F4 \- h: p8 {* G* T# C
哦,甘等下J尔滴的好消息。
等等先啦,要排期哇~~{:98:}
{:76:}{:76:}好想食鱼啊
{:93:}成班大师系度私会@@@漏晒我的新手

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复