楼主:yuki - 

[活动图片]520喜乐登真人野战SHOW

yuki 发表于 2012-5-22 12:22 - x* e) ~) R/ t4 T. ]4 v
有机会,我要打败你

/ U0 h7 ~/ }0 h) y是姑磨。
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
精彩嘅活动!有时间要试下先得!{:163:}

试下吧,觉得不错!  发表于 2012-5-26 08:31
快乐源自内心 发表于 2012-5-22 14:28
( x8 ~8 t! L" c6 Q  z+ ~( {蟀锅或者叫埋叔公,你睇住我,我叫叔公睇住你

2 F8 i/ x5 j, u叫到尔叔公出现,爱就睇住尔{:153:}
mawa 发表于 2012-5-22 19:02
  I: C; y) m. N" `+ d3 I. t师姐下次我来照住你,睇边个敢虾你
$ @9 |: l' n" [' P3 P2 d% u4 m
{:153:}甘就放心去玩
精靈 发表于 2012-5-23 00:28 / O  a3 _1 K% v$ v9 u
好活动  心情不好 不评价了
9 @, S9 [" ^" f$ [: O$ }/ N
今天心情好吗?{:98:}
天马 发表于 2012-5-22 14:35 2 x! A* v& ?  v% q- \9 C5 S0 z& R
我地输左
. }( O3 R  [- k* s$ }; m. f2 _! X
下次,要赢。。{:153:}
zhucanjian 发表于 2012-5-23 01:34 & Z" \; [# E) B. t% a3 c
是姑磨。

, I- \8 w) z# i. y) ~& M睇下点。。{:153:}
yuki 发表于 2012-5-26 08:19   L* c* @) J- b) m& l
叫到尔叔公出现,爱就睇住尔
, a9 `2 P% M% M: Z
{:155:}甘咪即是讲到明唔睇
快乐源自内心 发表于 2012-5-26 08:48
5 U. O& @4 Z7 o6 p: r' S8 d甘咪即是讲到明唔睇

0 J/ s" c, z$ {! u对自己要有信心。。{:153:}
yuki 发表于 2012-5-26 08:49
  g% d" @* r+ k% h2 o7 {" G/ g; D对自己要有信心。。
: f# ?5 J7 C! Q5 J: T
我对叔公无信心哇
快乐源自内心 发表于 2012-5-26 08:51
* [, l  z& X1 M我对叔公无信心哇
* ^. R1 M+ O: [+ ]( y0 S9 Q
要见你叔公。。快乐出马实掂!{:153:}
yuki 发表于 2012-5-26 08:55
( n  Q# j$ X" O+ M& D3 A要见你叔公。。快乐出马实掂!
( R% D8 T8 r: f% t$ b7 m  u
我见叔公可能容易滴,不过要叔公见你地怕难滴甘罗
快乐源自内心 发表于 2012-5-26 09:02
2 q$ O: h! w. N5 |我见叔公可能容易滴,不过要叔公见你地怕难滴甘罗

( p3 h% u5 @7 Q, A% x4 a2 f. P6 |甘叫你叔公睇住你咯。。{:153:}
yuki 发表于 2012-5-26 09:12
3 ?3 T1 U: p- C7 V& b甘叫你叔公睇住你咯。。
* f/ p, q4 ?% J5 l. d3 N
距眼力唔是几好罗哇,我中意你睇哇,距都唔出现,点睇到哇
yuki 发表于 2012-5-26 08:32 & f$ b9 h) m" P. K. c/ V9 q
睇下点。。
1 ~! d" @; T7 R# |: \- f0 K/ q7 r
哈哈,接受挑战。

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复