楼主:神采飞扬 - 

重庆万洲烤鱼--钜华美食

小小凝希你就唔是啦叫你来旺旺场,到衣家都唔识订过来,一请再请都唔出现
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
唉又一日,最后既客人走了,终于可以收挡. p- {% T* E& ]( x) r7 F4 e
系亲手做富贵大盘鱼
哈哈哈,今日生意火爆
玻璃 发表于 2012-8-8 16:24
6 u/ ^( ~9 `0 U6 W老细,好久没去你度吃过啦

& _3 x& s  E6 B( I玻璃,记得带埋我{:153:}
华哥,富贵大盘鱼又是烤鱼吗?
快乐源自内心 发表于 2012-8-13 14:19 " s+ l- M& G+ j, }+ `" c
华哥,富贵大盘鱼又是烤鱼吗?
! F0 S+ j+ m( Z% ]
烤鱼是用面火炉烤好后上炉加汤料煮着吃,富贵大盘鱼是蒸出来后上炉煮着吃,口味有;番茄味.豆鼓味.酸菜味.炸菜味.中辣味.麻辣味,入边十个配菜全免费'神采飞杨会员仲可打八折,
钜华美食 发表于 2012-8-14 00:04
: m5 ]' k' n+ E8 M6 e  _  ~烤鱼是用面火炉烤好后上炉加汤料煮着吃,富贵大盘鱼是蒸出来后上炉煮着吃,口味有;番茄味.豆鼓味.酸菜味.炸 ...
9 k5 Q  c( j1 G
{:76:}边种最好味啊?
快乐源自内心 发表于 2012-8-14 08:07
: j$ Q. V, d7 |边种最好味啊?

" A/ r" O- p& N$ W( p5 Z每个人口味不同,有辣有唔辣,客人接受百份之八十己算可以啦,按我自己意思就喜欢富贵大盘鱼多地
{:164:}好想食啊,不过要等我可以食辣时先去过。
钜华美食 发表于 2012-8-14 19:45
! k8 l$ q; E6 `9 _1 u" t7 s每个人口味不同,有辣有唔辣,客人接受百份之八十己算可以啦,按我自己意思就喜欢富贵大盘鱼多地

" ?' T. t  k& Z4 Q$ b5 W4 T唔食得太辣,又S又烂隐个种呢,哈哈……
小羊咪 发表于 2012-8-14 19:48
7 [# Q, d( Q" G; N/ V3 f好想食啊,不过要等我可以食辣时先去过。

* n; t: p2 v3 T带埋我去
快乐源自内心 发表于 2012-8-15 08:16
! B; ?5 m  r8 P9 }& l& H带埋我去

3 `; }) e+ s/ D5 r" d过来哆,最多我请客啦
钜华美食 发表于 2012-8-15 19:49
; ?& F" ?/ ~  {/ L& Q$ [. Q) S过来哆,最多我请客啦

% L4 T5 r- u6 H* X/ I# y7 h! O; K{:76:}{:76:}自己去有滴怕丑,唔知有人陪我去么哩
万洲烤鱼 发表于 2012-7-23 22:02
# `/ G3 Z" ]  T# ]( \( t神采飞杨会员一律八八折

3 l) Y4 r0 Z% I# r! Y+ v烤鱼味道真的不错!和朋友去过几次,原来会员可以88折啊,下次记得打折哦

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复