楼主:发电机 - 

走进各国女孩的私密闺房

Camera_20110412_145304.jpg & S7 @0 O! _* {0 C% j9 }: N' K
我嚟补充,哈哈!$ Y5 d/ A  \! K2 K! M
本帖评分记录威望 金钱 贡献 收起 理由
发电机 + 24 + 24 + 24 赞一个!
总评分: 威望 + 24  金钱 + 24  贡献 + 24 
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
天晴 发表于 2012-4-17 13:09 - H3 B& ~6 l* u& J5 g
我嚟补充,哈哈!

) I7 _& \8 l" D: ]. g哇,果然美观,温馨。{:161:}
) K! q9 n. V& P$ Z2 S& K. {4 w
发电机 发表于 2012-4-17 13:14 1 }% S# S3 e( W5 J9 i
哇,果然美观,温馨。

/ `$ c$ I5 D, ?/ @- e9 t: k2 r" v仲係旧年无聊嘅时候影噶,依噶书架上多左好多书啰!而且仲多左唔少去旅游时买嘅摆设/ r' X( k0 b6 ^3 x! F& G
天晴 发表于 2012-4-17 13:09
& l* E1 ~; J+ u. o# R7 U+ G* [! K$ i我嚟补充,哈哈!

7 a) y/ s6 w, b$ a8 ]# f- p9 n: u粉红控哦。。。呵呵
Nicole木习习 发表于 2012-4-17 13:21 + y9 `; S- K. U% k
粉红控哦。。。呵呵

; Z+ x  W3 }& b0 b, c女仔係比较钟意粉红色噶啦{:76:}
天晴 发表于 2012-4-17 13:15 - p8 ?( |! f+ i$ Y. t1 M0 C' T& T
仲係旧年无聊嘅时候影噶,依噶书架上多左好多书啰!而且仲多左唔少去旅游时买嘅摆设

3 v; s! }6 Q! n: y$ ?额,很不错!得闲以主题贴上来,让大家欣赏下{:173:}{:164:}
发电机 发表于 2012-4-17 13:22 3 V$ w. O1 C, f: }
额,很不错!得闲以主题贴上来,让大家欣赏下
; p9 m- _; z/ y* W+ i$ i- \& m
唔好啰,就发一个角落咁多得啰!
天晴 发表于 2012-4-17 13:22
1 `% e/ P* y. n% B2 v' E# U! ?' P9 s女仔係比较钟意粉红色噶啦
( G- G) [- M( ~
呃。。。咁我另类D。。。我紫色控。。。哈哈
Nicole木习习 发表于 2012-4-17 13:25
( e7 F) d. a. `! S4 Z4 i  P呃。。。咁我另类D。。。我紫色控。。。哈哈
3 D3 L- B# R; [0 R7 R
呃......我比较钟意浅色嘅嘢,因为深色会令我感觉到压抑!
天晴 发表于 2012-4-17 13:29
6 b5 Z. B3 h+ x+ B7 O1 i5 j呃......我比较钟意浅色嘅嘢,因为深色会令我感觉到压抑!
& e9 e% I! E! i0 m1 w# I
呵呵。。。习惯就好。。。
$ X4 ~  l) g! c4 }  P; L& E. E, u9 o+ f/ ]! d' ]! h. k% Q
我也来给点力  不过没有天晴版主既咁温馨浪漫哦  哈哈哈  无晒私隐添{:154:}
+ W8 Z$ j. j! ]& X! y& Y1 K稍微执拾左下 唔好意思 本人比较流暴. c) A$ F, T+ ~4 h; s1 k$ X/ m. ]
8 L: a# b+ O( p
_DSC0440.jpg   ~% T  C- W) Z- }
1 `, v" d7 {6 ~
_DSC0429.jpg 7 @" F+ I: u# n7 g
+ S5 y$ `9 t6 F4 T
来一张有点感觉的  
, f2 s4 Y* _, l3 F/ s凝望窗外的雨线  
7 S% f2 J9 @/ x" J7 N- ` _DSC0458.jpg
4 L: {7 b: r& a, B2 J$ Z) \9 s) w# r. F9 \" C/ M
* x. I) @/ Y( h' d* b+ C

' U8 x1 Q. k1 Q/ J5 }' O4 m. U, F- `$ x$ ^! @

; {: c+ D' x0 D3 r. B$ O# _" L9 A

呵呵,精灵好耶。  发表于 2012-4-24 11:12

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复