楼主:神采飞扬 - 

关于11.9(星期日)举行聚餐、唱K活动的通知!

甘定左就通知我啦
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
支持啊………7 E7 F2 G4 Y* k  X8 A

9 F9 m+ |: N2 N% \
! M( [3 ]2 f- z$ ^+ K% T2 k3 ^( R8 y
" ]( N# m5 |6 ~% K6 e0 j( c来自手机
群主…吃饭直落K咯!2 q* G+ u* A0 G) R  a$ r) w
* b" M$ T; a8 T, b6 C" F# Q
+ l6 T) {2 M8 ^8 L" M
; _! @+ x' ?( P+ ]1 O/ _
来自手机
今晚吾得,我番吾到,天日啦...又系星期六,,,,玩夜D星期日仲可以训觉......
! T: Y1 c! o- s& ^  g7 G/ S! {) T- Z
再吾系就按群主讲的,8号罗...又系星期六...耶耶
甘你几时番,,下个星期番到黎没???---
请各位版主和网友先报名,并提过跟帖或者论坛短信或者手机短信(发送到13078823288)留下您的姓名和联系方法!2 c+ B# f- X, y* r/ l; y3 Q+ l

5 Z+ I5 r9 H; W& I1 Q  \0 K     我们将根据报名人数,协调安排好地点后进行电话或者短信通知,谢谢!
耶耶 11月8日我要去饮~~去唔到聚餐啊,好可惜~~希望可以去到唱K啦~~
& a9 T* s% C9 J0 x- s4 l) V 我笑 t 不过我系咪霸来嘎~~大家要有心理准备啊
报住名先,翻到就去? 1 s3 s1 j( z% ^( y, D
) L- u6 \% g; d5 G/ L  E' V
: r% ]" U+ R$ k4 i
  Y7 U$ c: `2 i$ a# m- T  [, Q
来自手机
复制\粘贴更快啊9 g. g0 g9 X& q
囍~~~~
报个名先!+ T. {2 k4 {7 o5 ]9 _
无特殊事情都应该可以去既!......
[quote]原帖由 [i]wing[/i] 于 2008-11-4 00:40 发表 [url=http://www.shencaifeiyang.com/redirect.php?goto=findpost&pid=56683&ptid=13577]http://www.shencaifeiyang.com/images/common/back.gif[/url]: {$ D+ q5 z( U2 W2 Y1 Y
耶耶 11月8日我要去饮~~去唔到聚餐啊,好可惜~~希望可以去到唱K啦~~
) W3 D# S& y6 C/ C: _ 我笑 t 不过我系咪霸来嘎~~大家要有心理准备啊 [/quote]
$ Z  }  b4 W- z( Q8 g" l
* d  r% f+ E+ T所以我决定吾去唱K咯甘都得啊?
甘好啊?8 \' d7 ~, ]- r; b0 x* v+ |- Q8 W
有得玩,就是不一样啊
有得玩,又想玩---
遇埋我就是拉!
我又去得么啊?

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复