楼主:神采飞扬 - 

【活动图片】2008.9.13(农历八月十四)风云岭迎中秋赏月活动!

--- 无厄人仔喔!!!!!
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
:scwulai
原帖由 Suki 于 2008-9-17 11:14 发表 , _, o' a. A' d9 @
--- 无厄人仔喔!!!!!
. t  _. U' T& E+ k* l5 X
9 k+ S) P* y; b$ |& h; ]# {# P
昏,看来“漂亮女孩”要改为全英文先得!
3 h- X4 y9 |( Y0 s" u, D不过我的英语水平最差,beautiful girl,唔知有无拼错呢?:schun
我笑   我笑 

回复 9# 的帖子

太黑,睇吾到---
睇到啦,呵呵
原帖由 神采飞扬 于 2008-9-17 11:30 发表
" u" Z2 d: q5 V0 S% m; D:scwulai
+ W- h* K* V7 O: l+ @2 ]; o4 E, x2 r0 [! p9 C/ ]
昏,看来“漂亮女孩”要改为全英文先得!" i$ o- g. F# t+ m
不过我的英语水平最差,beautiful girl,唔知有无拼错呢?:schun
' G! G4 Y4 k8 J9 l) r8 L

* r! ]' g( z! i: q7 vgirl唔知系未要加上s既呢。。。。。
# ]$ f4 E. T9 I% H4 M* Q
2 I2 k0 z6 q. @% j第一句用昏字既```````
睇来你地经常上风云岭噶。。。。- T( s% k) W* P
& {  K5 s. g1 t  I# Q
有节日时,单身的人就容易聚在一起。。哈哈。。。
原帖由 开心 于 2008-9-17 11:40 发表
; O6 B+ I  I" @" K: m8 f
/ L/ M; p$ R7 `# L* l, Z1 z- K* m6 p2 _5 q. p  c4 f; o. O$ P0 B' ~
girl唔知系未要加上s既呢。。。。。
  U3 k- g  c/ i2 j1 z6 j5 y* p# U, H" q9 A3 O2 ?
第一句用昏字既```````
0 C+ K2 Y5 A; }# k& B7 [

+ R1 b$ L8 M- k& O
9 `4 K$ l% L+ A0 \/ ?双鱼 系专业人士,要问问距啦!:scpaoshui
你想讲昏定晕。。。
开心系大师啊,最细心就系距啦。距讲既都系岩既。
哈哈 好在D相片都无唔正常的~~~
原帖由 bright 于 2008-9-17 12:15 发表
- r* G: M' @: C. p, u! T开心系大师啊,最细心就系距啦。距讲既都系岩既。
( ^* ^: c/ Q& u. \9 f/ k

5 ]& c' @3 X" O9 j3 c5 b5 n晕。。。唔好甘讲啊,我都唔知系未甘,所以先讲出来问下咋。。。
) a* S) }$ r% r6 }& @& y- N8 _$ Q2 G2 ?+ k8 J- q
多谢双鱼告知真相,嘿嘿。。
我笑 t 好多MM啊
原帖由 东瓜 于 2008-9-17 12:46 发表
* L2 t  ?0 }/ q  [" h2 ?真是开心,可惜果晚太夜啦,本来我都想出去玩下的,不过甘夜,大佬唔比我出街的 好玩  
2 ~; T- o; I, c6 R5 J, Y+ C

$ v8 |) u7 T' o: ~, h
+ M4 U% f3 V3 T! Q: {最衰你唔去,搞到我唔开心未.... 好玩
可恶 可恶 那晚我赶到车番来就好喽

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复