楼主:神采飞扬 - 

【活动图片】 "07.12.15石门观赏日出/红叶/摘草莓" 活动图片NEW

原帖由 行行企企 于 2007-12-19 11:25 发表 % b3 }" v- C1 Y0 P

1 E9 _' R7 M5 h# L2 @4 Z  n$ K7 c$ o3 ~' v6 r; E+ `& E$ \

) W8 x9 X/ o, }2 ]0 U唔讲味算。。。。。。。。。。。。。。反正爱个人既好奇心唔系考重

) v/ n# G( T4 q& h* V9 _$ X尔想用激涨发咪
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
爱个人都唔理乜野世树既,无谓去激人啦。。。。。。。
原帖由 行行企企 于 2007-12-19 11:29 发表
& b! f) C- ?2 g  K1 @爱个人都唔理乜野世树既,无谓去激人啦。。。。。。。

1 K$ }  `4 H  ~. j可恶 与世隔绝咩
想过。。。。。不过做唔到
原帖由 行行企企 于 2007-12-19 11:34 发表 / Y8 K. ?9 j/ L  B. m7 I  b# b0 ^
想过。。。。。不过做唔到
  O3 {( M' h& f* Y' n5 E% I  S6 ^
你就想,甘边个同我玩啊
唔系玩既问题,系家庭生活问题。。。。。。。。。。如果爱啊杠走七左去,屋企成斗化骨龙等冥算呢?!! V' [9 g# f3 z* m
5 G5 Q8 q, \$ u, u+ [
所以,谂杠就得,做?!唔可以!!!
原帖由 行行企企 于 2007-12-19 11:37 发表
! G- h) n; e  E9 B- v5 m唔系玩既问题,系家庭生活问题。。。。。。。。。。如果爱啊杠走七左去,屋企成斗化骨龙等冥算呢?!
9 J- r# `, V' G" U
; }( K3 [. P5 N" @* V1 U$ W1 e+ X" c所以,谂杠就得,做?!唔可以!!!

+ {$ z- S4 }8 L9 U9 ?; ]嗯嗯,圣诞老人走左去,我每年份圣诞礼物都唔知顶冥算,可。。。。
尔以前系乜水送既就稳乜水,冒谂住转移方向
原帖由 行行企企 于 2007-12-19 11:39 发表
3 n/ v; v) e. g, T) `尔以前系乜水送既就稳乜水,冒谂住转移方向

# ]7 A# }1 @, [  a琴日咪讲好左罗,你想赖咩可恶啊
哈哈 爱今日谂唔通哇
原帖由 行行企企 于 2007-12-19 11:41 发表 ' R4 a+ V! e# f/ v
哈哈 爱今日谂唔通哇

- V5 i7 W, U" J6 R$ } 我中意  你要记得开心哦,你开心所以我就开心,你开我开,你唔开我唔开
开?????尔估开水咩?!
原帖由 行行企企 于 2007-12-19 11:45 发表 + \4 y0 y5 l( _( p, ~( J* R$ N
开?????尔估开水咩?!

; |: l6 V' U! p% M7 q2 F甘是蛇,你开我开,你唔开我唔开
有D野唔系尔谂既甘简单。。。。。。尔又唔系爱肚入边条虫,尔等冥知爱开唔开心哇
原帖由 行行企企 于 2007-12-19 11:48 发表 & T' P& T; }9 h, ^
有D野唔系尔谂既甘简单。。。。。。尔又唔系爱肚入边条虫,尔等冥知爱开唔开心哇
' ]2 {6 v2 S/ l0 x3 q
尔开唔开我唔知架,反正你开,人地就开,你唔开,人地就唔开啦

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复