楼主:david-liu - 

五 一从化钓鱼人俱乐部横江水上农庄垂钓交流活动现场

睇落钓鱼版的群服几好睇甘窝。。。。
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
盗鱼二两 发表于 2013-4-29 19:53
  J  w3 _. {9 o7 A; H# W4 v刘版效率真高。。。!!!
+ h( E, h/ o2 J- _5 m1 \' ~/ g
从化神彩飞扬首席记者{:153:}
盗鱼二两 发表于 2013-4-29 19:53
: k8 m5 {! n5 f0 X/ q* p0 p刘版效率真高。。。!!!

" t0 u$ ?7 P/ @) u差了你的现场指导啊{:160:}
人山人海,感觉去执鱼甘窝。。
/ R8 A9 a" n9 x) n3 p- H' f
Lee(小妹) 发表于 2013-4-29 22:56
' [+ n8 z- s* c8 \人山人海,感觉去执鱼甘窝。。
) G/ i7 e9 ^  J4 U$ @- S) \( }  G
- G* F: I+ a( X
执都冇咁快哦
临海看雪 发表于 2013-04-29 20:51:15
: W; A& f' P6 D( M睇落钓鱼版的群服几好睇甘窝。。。。

: y/ L2 `' y2 U* _- |使整件你着下磨?
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-4-30 02:59 5 H& U' q* ~4 I+ f' {8 n
使整件你着下磨?

9 Z  w$ v' }* n5 f- }偏心啊
david-liu 发表于 2013-04-30 09:02:59 5 ~& ], L0 Z+ ?: L: A2 N4 N
[quote]ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-4-30 02:59 [url=forum.php?mod=redirec

$ {: M4 C) t5 B( U1 y  d1 X我只有大码,你唔啱着嘅!^o^
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-4-30 09:12
5 ^9 i7 D# P& ?" R: O我只有大码,你唔啱着嘅!^o^

3 L0 [9 B8 B0 E7 r" _{:183:}
摄影技术超群、制作水平创新、好!!!!
多谢刘版,帮我地记录精彩的一刻,期待下次活动再见~~
洪仔 发表于 2013-4-30 15:02
% l- \, A8 _9 H1 x- o% l: w摄影技术超群、制作水平创新、好!!!!

# @1 C- d; c; P8 ?哈哈,过奖啦!
波仔 发表于 2013-4-30 16:02 * j+ A, {3 U* J9 c* y( {: L+ y
多谢刘版,帮我地记录精彩的一刻,期待下次活动再见~~

; O) P. d  X" W- O{:168:}客气啦!
david-liu 发表于 2013-4-29 22:57 # \: f- ?2 _% Z
执都冇咁快哦

# i2 G3 n; ^2 e* i' L{:76:}唔叫埋我去执
ぷ開心^ō^伯 发表于 2013-4-30 02:59 $ C. D' n  Q! i) o+ t7 P
使整件你着下磨?

: z& w  C' G& Q# n/ O1 P0 B) ~! \{:76:}粗哇

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复