点标签看更多好帖

从化电视台~~无耻

全从化人的声音:
简直就系全民公敌啊,作个比如:你系度食紧美味既大鸡比,有个人系你面前放督大屁,你会有乜野感觉喇?
距自己都有个台喇,做乜要奸人地个台呢?

只要从化新闻一播就马上转台,鬼才看呢

从化电视台并不是那么差..
而是非常非常差

平时潜开水,见到你条粉肠忍吴住出来闹鸠你....
好简单既道理,吴好讲香港,广州台既电视都够胆播百姓疾苦,从化台敢咩?日日系度讲D领导做乜做乜,讲真句,无用....
做埋晒D表面文章,得闲执左距好过啦.我地需要既系实事,吴系讲今日边个领导去视察,听日边个领导开咩会.....
早排发生情杀案,从化台有播咩?
所谓传媒乃公众喉舌,舆论监督机构,但系从化电视台有无做到最简单既呢件事?
仲有一件好深刻印象既事,6.26洪灾,温泉吴知边个镇既副镇长系G4度讲,会救助受灾村民,但系成个星期都无咩行动,讲就讲得好听,做就咩都无做,后来G4又一次回访,但系从化台做左咩?果一个星期都完全无呢回事,净系话D领导点关注群众,点开会,老实讲句,甘既台,吴要都罢......
日日净系播D领导点点点,后面既时间就播成半个钟既垃圾节目,正一垃圾电视台,从化自己友都吴鸠帮距.
一个电视台最基本就系帮群众说话,做好舆论监督,连呢D都做吴到,从化新闻播吴播都罢啦.....
一D都吴关心民生疾苦..... 明明在追电视剧集但突然插播从化新闻,真想马上炸了它!

其实5系话从化新闻就5好,不过,再好,一日都5洗霸住几只台,播5.6次啊!!!!D广告超嗮时!仲要T电视剧T到好激烈的时候就播烂鬼从化新闻!!!!又要整得难T过人,又要整得假过人!!!!T几时霸埋广东卫视!太贱了!!几时去拆左距台!反正都无咩人T的

昨晚睇到关电视,把声太难听了,内容太无聊了,画面太雷人了

从化电视台拾佐拒啦,次次体奥运体到精彩果阵卖广告都卖得成日.

想做就去做啦,系度吹水都无用噶啦,呢个甘既垃圾电视台,神早就应该执左距放埋一二边啦,仲记得以前睇超人(90年代初),竟然到打怪兽就播新闻,果时就已经好鸠憎距.....
越来越垃圾,新闻领导无咩讲,就整埋晒D烂鸠节目,又长又臭,仲内容乜都无,整埋个咩朱研,我话猪头就真,又肥又样衰.
有人想做就通知我啦.我有个计划.   

未见过人新闻都播几十次既,唯独距...
D广告又不知所谓!! ..日系度霸嘿住晒D节目,播埋D广告搞笑到S,咩专业隐于天桥底啊,桥底大把鸡,果然够专业...
某某某说给我一个支点,我可以跷起成个地球..给我一成财富,我可以乜叉叉......核突到s....特别系啊八两金大哥拍果件乜叉酒店...我次次见到都笑餐饱...好心就卑D技术含量来啦....简直就系影衰从化.... 系甘噶啦。。我噶朋友都系好讨厌从化电视台噶。。凡系按到距我都会转台。。最讨厌就系体紧电视剧时就插个从化新闻俾你。。你话嬲无嬲啊。。从化电视台自己鲶下啦。。你知唔知从化有好多人讨厌从化电视台噶。。

其实我都几憎从化电视台架,成日挂住卖广告,除咗卖广告仲系卖广告激s人啦!~ 播广告都不要播放那么没品位的劣质广告啊!

后记:拜托从化电视台冒甘厚颜无耻啦~~~~~~~~~~~

关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
{:176:}
http://tieba.baidu.com/p/615614800        是人家说,不是我。我也有同感
Mr.゛羅 发表于 2013-3-5 19:37

我也有同感
{:165:}
日日都系度卖D性病狐臭等等嘅广告~F U ......ck
支持楼主!从化台实在是非常非常非常之无水平;人家D电视台敢播人间疾苦!甘批评某些职能部门;学下广州电视台啦!人家G4就是我D平民百姓的偶像!所以我每晚都撐G4;从化台垃圾……
白杨 发表于 2013-3-6 11:35
支持楼主!从化台实在是非常非常非常之无水平;人家D电视台敢播人间疾苦!甘批评某些职能部门;学下广州电视 ...

{:158:}

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复