雷,吓死人嘅雷

本帖最后由 Nicole木习习 于 2012-5-5 07:03 编辑 - }( v* q8 g# N% e' h! S
9 c' j$ p7 m! Y2 }) m9 v
晨早流流,卯被雷倒 $ w2 @4 M6 m  f: l) d
but 就被雷声雨声惊醒  8 E# ~6 n  o1 c' s
唔知点解我明明系发紧梦咁噶哇
6 ~; I3 }/ o& ~无端端就落雨了 ) w7 ?! d' X, p5 ^3 K  F% {. @
我只眼咪埋噶嘛
! Y; r4 p$ s. G+ _; L: `点解好似睇到闪电咁噶仲?
8 J3 m# U% [+ I! j' d+ T( g当然紧跟住就系雷声噶 ; m" B: V7 ]: P% [' g0 ~5 V
呜呜…… % Z% q! E0 q5 L
雷大到连阿巢都有D惊 , \$ `+ S, r. W4 {5 v$ x3 y; ~
走咗黎同我训……* K* o# i: y* O* L9 i
天啊,你肿么又伤心啦?
4 b+ K& l1 q& {+ u) a- y姐我肚仔好好好饿哇……
8 [" K& H/ y# e# z: k# v呜呜……
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
风清气朗
一穷二白 发表于 2012-5-5 07:36
' r7 O2 w1 I. X* p. S! @风清气朗
' b0 k* I5 E- G" `/ W. Y0 V
无敌大雨。。。出唔到门口。。。{:96:}
{:82:}尔不使训啦
真系唔使训啊,陪住“老细”成晚{:151:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 07:49 $ W( K/ u% W( d. ~
无敌大雨。。。出唔到门口。。。
2 R' Z) h* w2 z- R8 l! r2 P* e# z$ h
{:166:}甘就好啦!!!又放半天假。。。
david-liu 发表于 2012-5-5 09:49
& n% o! g! C/ Y" E: p9 I真系唔使训啊,陪住“老细”成晚

1 _# H: I" L$ ugood father啊、、、
一穷二白 发表于 2012-5-5 12:11 ; H2 B* W( M* F- p. l. s
甘就好啦!!!又放半天假。。。
4 J( M3 S& {) [8 Z9 V: y4 `2 Z
我都想啊。。。嘿嘿{:96:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 12:37
2 I1 B( j9 o" V6 x' m3 ~# i我都想啊。。。嘿嘿

( ~! ~' }* ]: Z' W/ ^* c8 t{:98:}哈哈。。。
一穷二白 发表于 2012-5-5 12:50
$ D: `- I7 ]3 P+ c" ^0 }哈哈。。。

8 F4 c; F# z% c0 v0 h4 L难道你又休半日???{:98:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 12:52
; h6 H' `) l3 _8 r. U7 a/ R/ s0 Z) ]. U难道你又休半日???

; a( B5 ~' d6 b  l- B{:153:}嘿嘿。。。俺唔出门口滴~~~
一穷二白 发表于 2012-5-5 12:54 : v  S0 ]) ?# }$ j. B; |
嘿嘿。。。俺唔出门口滴~~~
  h1 u1 A- p2 [- |
咁系边个同我讲,去上班噶?{:165:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 12:55
1 k+ A9 i! ?, R7 j咁系边个同我讲,去上班噶?

1 ]/ T% n" Q9 O" P, ~$ k! O2 P0 e; _俺啊!{:185:}
一穷二白 发表于 2012-5-5 12:59 ( B7 s( V4 D; P; _3 C
俺啊!
' u6 |0 V% [& P7 t
{:157:}
zhucanjian 发表于 2012-5-5 08:49
6 O% I0 G" y  X% W6 h( @$ w0 h" j尔不使训啦
) C: c8 R7 {2 w% c2 M! U( h; r
坐铁果阵狂中眼训。。。哈哈

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复