雷,吓死人嘅雷

本帖最后由 Nicole木习习 于 2012-5-5 07:03 编辑 ( p" e' ~, [' }( U9 u! O" a

5 i. v" d9 v1 l晨早流流,卯被雷倒 ( d3 P+ Y* u$ @/ [' O1 j9 {
but 就被雷声雨声惊醒  
, D% p/ X% s) M) Z, m唔知点解我明明系发紧梦咁噶哇 * `1 Q  z6 N4 E! L0 P. t- V
无端端就落雨了 6 Y+ I7 k" Q3 j" k& M8 |1 e) ]
我只眼咪埋噶嘛 ' c' L  g2 R6 F4 k* W# b: E
点解好似睇到闪电咁噶仲?1 u4 G2 D/ n" G( B2 ?
当然紧跟住就系雷声噶
- x0 Y) Q' ]2 r$ i# Z7 p呜呜……
, m2 o7 e! d  \5 V! e/ a雷大到连阿巢都有D惊 7 o( T3 v, \$ k) H. [. O
走咗黎同我训……
( w' O0 b4 l- z/ J6 ~* x6 u6 r# ~; K; y2 A天啊,你肿么又伤心啦? 4 V% K# R& w  ~0 g
姐我肚仔好好好饿哇……9 }: _, C' i# i7 i7 m
呜呜……
关注微信公众号《神采飞扬网》,即可获取最新回复通知!
风清气朗
一穷二白 发表于 2012-5-5 07:36 % ?4 z7 n5 v: t* \8 W
风清气朗

0 r8 t5 }7 _* c无敌大雨。。。出唔到门口。。。{:96:}
{:82:}尔不使训啦
真系唔使训啊,陪住“老细”成晚{:151:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 07:49
6 a4 N5 y0 M" c2 P, n3 }无敌大雨。。。出唔到门口。。。

/ W- j6 Y( k4 _8 b  J6 b, f4 m{:166:}甘就好啦!!!又放半天假。。。
david-liu 发表于 2012-5-5 09:49 1 K8 C! y/ ?) b9 U: d
真系唔使训啊,陪住“老细”成晚
6 D# M. [& X1 \- m/ A
good father啊、、、
一穷二白 发表于 2012-5-5 12:11 7 E- Y: O$ `+ X+ i& c& ?
甘就好啦!!!又放半天假。。。

3 \4 q( G$ e/ W# J9 g- M8 {: o我都想啊。。。嘿嘿{:96:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 12:37
& l" D8 }% X. ^* G! G- D8 q9 d* h我都想啊。。。嘿嘿
* }3 j; b) C0 R- p  p) p
{:98:}哈哈。。。
一穷二白 发表于 2012-5-5 12:50
0 u- ~/ l( c8 V& U, [1 s哈哈。。。
2 v1 X3 `# Q3 w# w  G
难道你又休半日???{:98:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 12:52 & q& p/ Z5 W. Y
难道你又休半日???
& \" u3 f# R8 }  \! l, x
{:153:}嘿嘿。。。俺唔出门口滴~~~
一穷二白 发表于 2012-5-5 12:54 6 k! g% V- q2 q; S- i
嘿嘿。。。俺唔出门口滴~~~

! f/ y& z6 V1 t$ Q, H* n0 N咁系边个同我讲,去上班噶?{:165:}
Nicole木习习 发表于 2012-5-5 12:55
3 D: y% |6 ]! K' s咁系边个同我讲,去上班噶?

z( i1 _: C! A1 v) ]( E7 k9 F8 a俺啊!{:185:}
一穷二白 发表于 2012-5-5 12:59 * ]$ N" O: V& o* J- z8 A
俺啊!
  _. D3 l+ P: @
{:157:}
zhucanjian 发表于 2012-5-5 08:49 ( Q' d" e- H0 l" @6 D7 n, }9 K
尔不使训啦

$ v* w+ d( v- j: O# N坐铁果阵狂中眼训。。。哈哈

使用高级回帖 (可批量传图、插入视频等)快速回复