伍佰菩提 发表于 2014-4-2 16:07:18

贱男!为姊妹抱不平!!!

号称JL,家住巴塞阳光隔壁的小区籽 。犯贱指数:五星    同姊妹诗诗期间,电话甜蜜,送早餐,二十一世纪好男友7,8公里来回接送不放眼里。佢地一起,我做姊妹的多次见面,都觉得表现ok。期间,同佢妹妹表妹表弟一起食饭睇戏,姊妹对其绝对信任。外省翻黎从化,一直失业,诗诗不嫌弃,鼓励其对自己有信心。工作后,去健身房,蒲吧,哩d唔系问题。问题系个si肥嘿,人面兽心,搞大咗个女的肚,随即判若两人,承诺当放屁,讲野cheep到呕,冇担当。个女都算唔自爱,明知人有女友,都盅个头落去,连电话都唔咁接诗诗噶。为成全贱人不要脸的爱情,姊妹毅然放手。哩挺cheep精,日后都冇咩好日子过噶。

号称CG,系甜品王隔壁的蒙自源隔壁做野。犯贱指数:五星    追我姊妹囡囡时,电话攻势,温暖牌礼物,约埋我地姊妹一起酸菜鱼。装得狗崽子似得。从化好细,机缘巧合,识咗佢扑街嘅女友,佢竟然有个系一齐一年的大四学生女友。抱住搭救女同胞,免于身受奇葩男劳苦之灾,同其女友讲明一切。最贱格系,佢将电话、QQ拉黑,为挽留女友,去到其女友宿舍楼下企足四粒钟,还恶言中伤我姊妹,话囡囡痴线,日日缠住佢。哩挺贱精,丢架丢到屎粪坑。原谅得佢噶,都算本世纪最忍得之妇。

十分讨厌隐瞒自己不是单身甚至已经结婚的人,更痛恨明知对方不是单身甚至有家庭了,还暧昧的人。何必犯贱!社会滥情,贱人难防。坦然面对,各自修行。

一心为姊妹抱不平,睇住佢地受委屈,纯属宣泄。欢迎文明吐槽!多谢版主平台。

weiyi 发表于 2014-4-2 17:32:11

杀马特!

T二少T 发表于 2014-4-2 17:59:09

{:91:}

从化街口仔 发表于 2014-4-2 22:06:29

唉,似乎男人不坏,女人不爱!我D好男人,就点解无人中意呢?

强少 发表于 2014-4-2 22:27:42

呢招够绝..值得大家学习{:titter:}{:titter:}

哈卜 发表于 2014-4-2 23:37:52

你真恶!

我家金旺 发表于 2014-4-2 23:59:53

路过的。

Jason华仔 发表于 2014-4-3 00:00:46

weiyi 发表于 2014-4-2 17:32 static/image/common/back.gif
节哀!只能怪识人不带眼,好人不会让你们认识啦。好男都是深沉的。而你姐妹大概都是些喜欢寻刺激奢华虚荣势利 ...

同意!一楼讲得啱。

望天桐 发表于 2014-4-3 00:09:15

种什么因,得什么果!这是很正常的!

慧在咫尺 发表于 2014-4-3 00:16:34

好似我咁嘅好男人,真系冇咯~

晓华 发表于 2014-4-3 00:20:13

慧在咫尺 发表于 2014-4-3 00:16 static/image/common/back.gif
好似我咁嘅好男人,真系冇咯~

点好埋来先?

三少在此一游 发表于 2014-4-3 00:23:40

行过路过,送翻首歌仔比大家听下仔
http://www.xiami.com/widget/7775076_6098,_235_346_FF8719_494949_1/multiPlayer.swf

第三泡功夫茶 发表于 2014-4-3 01:46:58

一巴掌能拍响么?!

玻璃 发表于 2014-4-3 10:14:09

路过,走走。。。。。。。。。。。

倩女幽云 发表于 2014-4-3 10:24:31

社会风气,我身边 好几个朋友都系遇到甘既事,。
页: [1] 2 3 4 5
查看完整版本: 贱男!为姊妹抱不平!!!