Lee(小妹) 发表于 2013-7-8 20:42:19

路亚耀仔 发表于 2013-7-5 21:03 static/image/common/back.gif
希望吾是讲我!!!。。。好彩我唔是稳女朋友,直接是稳老婆

{:153:}尔对号对座咩?

路亚耀仔 发表于 2013-7-10 18:43:44

Lee(小妹) 发表于 2013-7-8 20:42 static/image/common/back.gif
尔对号对座咩?

直接表明白自己中意,当然只是中意吾是爱。一直以稳个老婆为目标甘样稳女朋友,当然只是表示对一段感情嘅认真而吾是玩玩下。当然这些都是自己的想法。都是父母过辈好啊,拿张相看下,合眼缘就结婚了,爱情变得简简单单。

Lee(小妹) 发表于 2013-7-10 20:47:08

路亚耀仔 发表于 2013-7-10 18:43 static/image/common/back.gif
直接表明白自己中意,当然只是中意吾是爱。一直以稳个老婆为目标甘样稳女朋友,当然只是表示对一段感情嘅 ...

难道你父母就是?{:166:}好奇距地故事{:76:}

ADEI 发表于 2013-7-12 00:14:16

其实你系唔明白自己想要D咩,只系觉得年纪来啦该稳翻个人。具体想稳个咩人,你无明确既目标,又或者你系一个比较随和既女仔,唔识得点去拒绝人,因为唔识得拒绝让陌生人成为左你既朋友,如果相处得唔好就会变成恨,所以有些陌生人系唔可以变成朋友既。人要识得将距自己既朋友分类,闺蜜,好朋友,朋友,普通朋友,陌生人,某些人去到边个阶段,该讲咩,唔讲咩,该拒绝就拒绝。有目标分清楚,你自然能稳到你想稳既人,I wish you luck

Lee(小妹) 发表于 2013-7-12 21:01:53

ADEI 发表于 2013-7-12 00:14 static/image/common/back.gif
其实你系唔明白自己想要D咩,只系觉得年纪来啦该稳翻个人。具体想稳个咩人,你无明确既目标,又或者你系一个 ...
{:157:}那是旧年的事了,,,不过你讲得几岩的,我真是唔知自己要稳个点样既人,或许亲人朋友的意见更重要,我会听距地既,或许我注重感觉,更或许我中较中意日久生情,认识耐了,慢慢发现{:166:}
页: 1 2 3 4 5 [6]
查看完整版本: 2012-6-17(不懂相处)