李清水 发表于 2012-3-16 00:05:42

各位晚安

http://bt.axiba.info/COFFdD0xMzMxODI3NzMzJmk9MTEzLjEwOS45My4xMzMmdT1Tb25ncy92MS81OS8zMy8zMTNfMTQ1MjkwX8brzOzW3LTzyqXWrs73087Lq7zHLdK7yfrL+bCuLndtYSZtPTgzNDkzN2YzOWM0MjhlOGY1MWVmYzZjNTM3NjgzY2RiJnY9bGlzdGVuJm490rvJ+sv5sK4mcz3CrLnazaImcD1z.wma

今晚,又再跟各位夜鬼、色鬼、大头鬼。。。讲晚安的时候;
       好,转入正题。
       今日系3月15号,消费者的权利纪念日;头先呢,我都有发左甘样一张帖http://www.shencaifeiyang.com/forum.php?mod=viewthread&tid=38931&fromuid=15056,只是没什么人响应,体来,我地的维权意识就停留系各扫自家门前雪的地步啊!
      讲番呢个帖,呢个日子呢,令我好想闹一闹系我身边果D士多呀,快餐店呀,电话亭呀诸如此类的;不过,今日适逢细佬我又一厢情愿甘样失鬼左恋,于是今日的3。15呢,我就想转一转闹的对象:一间一个人开的公司——爱情有限公司。
小佢喇叭——明知我会纯情专一甘样死心贴地钟意一个人,比荡失路的牛角仲要钻的,佢就系钟意等你落左款,卜左位,叠定心水食九大鬼的时候,挟款潜水——你话甘样的公司抵吾抵闹?你潜就潜啦,甘起码等发生一D关系先潜啦——冒D素质呀!
      所以呢,一个人开的公司真系信吾过的,特别系女仔。
      小心,有D人,真系男女通杀的。
      好,以上就系同你讲的晚安帖了。
      各位,晚安,好梦!

快乐源自内心 发表于 2012-3-16 00:09:28

{:151:}好梦

李清水 发表于 2012-3-16 00:10:56

快乐源自内心 发表于 2012-3-16 00:09 static/image/common/back.gif
好梦

夜鬼——女的
{:176:}

yuki 发表于 2012-3-16 00:24:59

春困啊!还没有看完贴...各位晚安!{:151:}

ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-3-16 00:27:51

我都睡了,明天还要上班,晚安!

心自飘零 发表于 2012-3-16 00:29:21

好梦,大家晚安了

发电机 发表于 2012-3-16 00:33:21

{:99:}起床!甘快催训。。。。。

李清水 发表于 2012-3-16 00:39:56

发电机 发表于 2012-3-16 00:33 static/image/common/back.gif
起床!甘快催训。。。。。

训罗哗{:176:}

一穷二白 发表于 2012-3-16 23:45:17

{:151:}各位好梦

李清水 发表于 2012-3-16 23:47:08

一穷二白 发表于 2012-3-16 23:45 static/image/common/back.gif
各位好梦

晚安{:183:}

一穷二白 发表于 2012-3-16 23:49:27

{:158:}
页: [1]
查看完整版本: 各位晚安