服务员 发表于 2012-2-17 19:37:30

未婚女的想知道以后佢会点,请将正文逆住来读。(转帖)

呢张帖想发去水区的,但諗下应该发来港湾

男:你知道吗?我每日都系度霖冇佐你嘅日子我应该点过。
女:如果你嘅心里面冇我,我即刻就会离开你。
男:冇可能,我的心中一直都系甘霖噶。
女:若有其它少女勾引你,你能保持清醒?绝唔搭上佢地吗?
男:仲洗讲,呢个理所当然啦。
女:家里嘅家务都要由我一个人做吗?
男:唔使怕,我会系外面稳其他人黎帮你做好呢件差事。
女:将来我如果唔可以成为你嘅完美情人点算?
男:即使如此,但你系我心中的形象亦唔会改变的。
女:若我成为你的妻子,甘我肯定有日会人老珠黄,变得很丑,但届时我必会相夫教子,考顺你的双亲。
男:亲爱的,呢翻说话太令我感动了,简直系梦寐以求。
女:但如果有一日我唔系呢个世界了,你都系再稳一个爱你的人吧。
男:傻的,甘样的话我情愿一世都单身了。
女:甘请你以后都只爱我一个,唔好再去睇其它靓女。
男:当然,呢D唔使多讲的。
女:如果你嘅旧情人黎稳你,距话还系很挂念你,你会同佢旧情复始吗?
男:我先唔理,呢D事与我何干
女:如果我被别人欺负,你会点样?
男:狠狠甘做掉距,我绝唔比呢种事发生
女:如果我怀孕了,你会负责吗?
男:呢个绝对系男人应有的责任,亦系该有的表现
女:你会把工资嘅一大部份都花系赌博上吗?
男:唔会,呢D行为唔可以原谅的,绝唔能够让呢种事发生,那怕只系偶然一次
女:我要系做错事,你会原谅我吗?
男:甘系肯定的,而且理应系要包容呢种事
女:你会出轨,对我不忠吗?
男:甘样的话最痛苦的肯定系我自己
女:我要你经常系早上都抱着我然后对我说「我爱你」
男:仲洗讲?呢种事最好每日至少发生一次
女:若你碰到死缠不休嘅女子疯狂追求你,甘你会点做?
男:我会劝佢早点放弃呢念头,若佢唔愿收手,就只能稳执法人员帮手了
女:若你对我唔好,我母亲系会代我惩治你的。
男:前者系无可能发生的,因此后者亦无可能实现
女:将来我若嫁比你,你会愿意比我母亲都住到你屋企吗?
男:当然可以,只要把佢带到我地家中,更可以让你睇到我同佢嘅相亲相爱。
女:我唔准你系外面胡混,系其它女子家中过夜或勾三搭四的。
男:我绝唔系会做E种事嘅男人。
女:我若跟你家人吵架,你会企系我呢边保护我吗?
男:睇情况吧,但一般情况下仲系会的。
女:当你愤怒时,你会虐打你嘅情人吗?
男:无可能,果种事简直系一种犯罪。
女:你可唔可以让我掌管你嘅工资,当你的财政大臣?
男:当然啦,有D唔需要讲的太白
女:你爱我系为了性吗?
男:呢种话令我很恶心,请唔好再甘讲了
女:你真好,我要永永远远都爱你

发电机 发表于 2012-2-17 19:46:30

逆住来读,意思全反了。呵呵!

zhucanjian 发表于 2012-2-18 00:13:41

此贴不适合在这里出现,谢谢。

ぷ開心^ō^伯 发表于 2012-2-18 02:18:21

我觉得发去智趣幽默更适合,正读和反读意思相反,实在太搞笑了!{......:}

快乐源自内心 发表于 2012-2-18 09:55:15

zhucanjian 发表于 2012-2-18 00:13 static/image/common/back.gif

版主有权移动

服务员 发表于 2012-2-18 10:29:07

zhucanjian 发表于 2012-2-18 00:13 static/image/common/back.gif

那你移动一下吧{谢谢 :}

发电机 发表于 2012-2-18 16:42:06

服务员 发表于 2012-2-18 10:29 static/image/common/back.gif
那你移动一下吧

来影音版发吧。无论什么题材,我给你附歌子。嘿嘿。。。{......:}

快乐源自内心 发表于 2012-2-18 16:46:50

发电机 发表于 2012-2-18 16:42 static/image/common/back.gif
来影音版发吧。无论什么题材,我给你附歌子。嘿嘿。。。

{......:}竟然拉票。。。。附上歌就名副其实

发电机 发表于 2012-2-18 16:48:27

快乐源自内心 发表于 2012-2-18 16:46 static/image/common/back.gif
竟然拉票。。。。附上歌就名副其实

当然了,现时拉票吃香~{:titter:}

快乐源自内心 发表于 2012-2-18 17:03:48

发电机 发表于 2012-2-18 16:48 static/image/common/back.gif
当然了,现时拉票吃香~

阿水哥唔系度就乱来咩

发电机 发表于 2012-2-18 17:16:48

快乐源自内心 发表于 2012-2-18 17:03 static/image/common/back.gif
阿水哥唔系度就乱来咩

系甘的咯,鬼叫水哥失踪咩。嘿嘿!

快乐源自内心 发表于 2012-2-18 17:20:17

发电机 发表于 2012-2-18 17:16 static/image/common/back.gif
系甘的咯,鬼叫水哥失踪咩。嘿嘿!

人家忙,要去办正事

发电机 发表于 2012-2-18 17:22:41

快乐源自内心 发表于 2012-2-18 17:20 static/image/common/back.gif
人家忙,要去办正事

我够忙咯,要发展影音版吖~

快乐源自内心 发表于 2012-2-18 17:25:25

发电机 发表于 2012-2-18 17:22 static/image/common/back.gif
我够忙咯,要发展影音版吖~

{......}好彩我乜版都唔使发展

发电机 发表于 2012-2-18 17:26:54

快乐源自内心 发表于 2012-2-18 17:25 static/image/common/back.gif
好彩我乜版都唔使发展

帮a,快帮主{:sweat:}
页: [1] 2
查看完整版本: 未婚女的想知道以后佢会点,请将正文逆住来读。(转帖)